Annuleren en retourneren


Geachte koper,

Als u niet tevreden bent met uw aankoop: U kunt in aanmerking komen voor een terugbetaling of inwisseling afhankelijk van de situatie en het producttype.

Alle geretourneerde artikelen moeten in gloednieuwe conditie verkeren, ongebruikt en met alle originele tickets en verpakking. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.

Mocht je onverhoopt toch van je bestelling willen afzien, neem dan contact op met onze klantenservice.

u kunt een artikel retour sturen binnen 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling

 

Als we een artikel hebben verstuurd in de verkeerde kleur:
U heeft de mogelijkheid om
1) het artikel in te ruilen voor het juiste artikel , of 2) het in te wisselen voor een volledige terugbetaling. Klanten dienen eerst met de Klantenservice te bevestigen dat zij in aanmerking komen voor een retournering of inwisseling voordat ze de artikelen terugsturen.

Als we u een defect artikel hebben verstuurd:
U komt in aanmerking voor een terugbetaling of inwisseling afhankelijk van de productcategorie.

Verzoeken om producten te retourneren vanwege kwaliteitsgebreken

Deze accu heeft een strenge kwaliteitscontrole ondergaan. Indien de accu desondanks niet naar behoren functioneert, betreuren we dit ten zeerste en verzoeken we u contact met ons op te nemen via email. Hieronder staan onze garantievoorwaarde, zonder beperking van uw wettelijke rechten.

• U kunt tot maximaal 1 jaar na aankoop aanspraak maken op de garantie. De garantie heeft enkel betrekking op het herstellen van materiaal- en productiefouten.

• Garantieclaims moeten onmiddellijk nadat u het defect heeft geconstateerd worden gemeld aan AccuCompany. Na afloop van de garantietermijn kunnen geen garantieclaims meer aanvaard worden.

• Als het defect binnen de garantieregeling valt, krijgt u een hersteld of nieuw product retour. Bij herstel of omruil van het product vangt de garantietermijn niet opnieuw aan.

De garantie vervalt bij verkeerd gebruik of ondeskundige behandeling van de accu, bij het niet in acht nemen van de veiligheidsvoorschriften, bij beschadiging door geweld en bij werkzaamheden aan de accu die niet door AccuCompany zijn uitgevoerd.Populaire merken