Nokia 7 Plus vanaf nu te koop voor €399 met gratis Chromecast

Van alle toestellen die Nokia tijdens het Mobile World Congress in Barcelona heeft gepresenteerd is de Nokia 7 Plus degene met de meeste kans op succes.

Nokia 7 Plus

De Nokia 7 Plus heeft een IPS LCD-beeldscherm dat 6 inch groot is  en heeft een 18:9-beeldformaat. Onder het scherm ligt een Snapdragon 660 met acht rekenkernen en verder is er 64GB aan opslag en 4GB aan werkgeheugen. Het apparaat heeft een unibody van aluminium en is voorzien van 6 lagen verf.

Aan de achterzijde zit een 12 megapixel en 13 megapixelcamera  en de selfies neem je met de 16 megapixelcamera aan de voorzijde. De camera’s zijn in samenwerking met Zeiss gemaakt en dat is een grote concurrent van Leica die weer met Huawei samenwerkt. Er is een nieuwe camera-interface die op alle toestellen zal komen en een nieuwe software om je foto’s te verbeteren.

Er is ook geëxperimenteerd met kunstmatige intelligentie door het toevoegen van filters die je over je foto’s heen leggen. Alle Nokia-toestellen hebben geen eigen skin en worden dus snel van een update voorzien. De Nokia 7 Plus draait op Android 8.0 Oreo.

Nokia 7 Plus kopen

Bij de online-retailer Belsimpel ligt vanaf vandaag de Nokia 7 Plus voorraad. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart en wit en kost €399 zonder abonnement. Wanneer je de Nokia 7 Plus nu koopt dan krijg je er een gratis Chromecast bij.

LG BL-T11 Batterij 2500mah 3.8V

Batterij voor BOSE SOUNDLINK Mini I Series

Batterij voor Bose Soundlink Mini 2 Pack

Chicony A11-200P1A Laptop-oplader

ASUS C12N1435 Batterij 30Wh 3.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *