Xiaomi Mi Mix 2S duikt wederom op in hands-on-video

Morgen is het zover, dan zal de langverwachte Xiaomi Mi Mix 2S worden aangekondigd, maar voordat het zover is kunnen we nu alvast van een video van het toestel genieten.

Xiaomi Mi Mix 2S op video

De Xiaomi Mi Mix 2S is een toestel waar reikhalzend naar uit gekeken wordt. We weten namelijk dat deze fabrikant goede smartphones voor weinig produceert, maar toestellen ook uitrust met zo min mogelijk schermranden. De eerste Mi Mix was daar in 2016 een prachtig voorbeeld van. Ontworpen door Franse designer Philippe Starck viel het ‘tri-bezeless’-design op. De Mi Mix 2S krijgt eenzelfde ‘tri-bezeless’-design. Dat bevestigen de officiële posters die door Xiaomi zijn vrijgegeven. Hierop kun je zien dat het toestel aan drie zijden geen rand heeft.

Begin deze maand dook de Mi Mix 2S op in een video maar deze was niet erg duidelijk. Wel konden we toen in de rechter bovenhoek de selfiecamera zien, wat weer overeenkwam met eerder opgedoken afbeeldingen. Toch zien we deze uitsparing op de officiële poster niet meer en ook het toestel in de video hieronder laat deze niet zien. We zien hem wederom aan de onderzijde en dat werd bij de vorige Mi Mix-toestellen nog als een verkeerde keuze gezien. Aan de achterzijde zien we een dubbele camera met de vingerafdrukscanner er schuin naast. De scanner is dus niet in het scherm verwerkt, wat concurrent Vivo al wel gelukt is.

De Mi Mix 2S is de eerste telefoon van Xiaomi die zal beschikken over een Snapdragon 845-processor met 8GB RAM  en standaard 256GB opslag. Verder spreekt men over FHD+-scherm heeft een 18:9-beeldverhouding en een resolutie van 2160 bij 1080 pixels en een accu met een capaciteit van 3.400mAh. Het toestel zou draaien op  Android 8.0 Oreo.

Deze specificaties zijn nog niet bevestigd, we zullen dus tot morgen moeten wachten. Dan vindt de officiële aankondiging plaats en hopen we ook meer te weten te komen over de adviesprijs. Voor ons Nederlanders en Belgen komen daar nog extra kosten bij: het is niet erg waarschijnlijk dat we het toestel officieel in de Benelux kunnen verwachten. Importeren is dan een optie.

FUJITSU FMVNBP230 FPCBP410 Batterij

Batterij voor Microsoft Lumia 950 RM-1106 RM-1104 RM-110 McLa

Bose 404600 Batterij 2300mah 11.1V/12.4v

MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V

Hasee 9223BP DC07-N1057-05A BP3S2P2150 Batterij

Amazon 26S1004-A Batterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *