Moto E5 Play gelekt op officiële website Motorola

De opvolger van de Moto E4 is al te vinden op de website van Motorola. Evan Blass lekte al eerder renders van het toestel.

Moto E5 Play

Dat er een opvolger voor de Motorola Moto E4 zou komen wisten we al. Eerder maakte Evan Blass via een tweet al bekend hoe de Motorola Moto E5 Plus eruit gaat zien. De renders lieten een 18:9-scherm voor dit toestel zien met een enkele camera aan de achterzijde. We vermoeden dat het scherm een formaat van 5,7 inch zal krijgen en geen vingerafdrukscanner aan de achterzijde aanwezig zal zijn. De E-serie van Motorola bevat de budgetmodellen van het merk, dus we verwachten ook geen aluminium in de behuizing maar kunststof.

Hoewel er van de Motorola Moto E4 nooit een Play-versie uit is gekomen zal dat hoogstwaarschijnlijk met de Motorola E5-serie wel gebeuren. De Play-versie zal een nog goedkopere uitvoering zijn van de reguliere modellen. Naast dat ook dit toestel gelekt is door Evan Blass zijn er ook aanwijzingen gevonden op de website van Motorola in de Verenigde Staten. Wanneer je daar een zoekopdracht naar de Motorola E5 Play invoert krijg je als resultaat een antwoord op een vraag over een functie van het toestel. Dat zou kunnen zijn omdat men alvast de veel gestelde vragen voor dit toestel in de database van de help-sectie aan het zetten is.

Beschikbaarheid

Naast de gelekte informatie weten we nog niks van deze toestellen. Op het beeldscherm van de renders zien we wel een datum van 3 april staan, dit zou kunnen wijzen op de releasedatum. Omdat de Play-versie van een Motorola-toestel altijd een goedkopere uitvoering is zou het hier zomaar een Android Go-versie kunnen betreffen.

Toshiba PA5163U-1BRS Batterij 8100mah/93WH 10.8V

Sony ACDP-100D01 Laptop-oplader

Lenovo 54Y8923 Laptop-oplader

HP A2304XL Batterij 6750mAh/51WH 7.4V

Asus C11P1502 Batterij 4750mAh 3.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *