Xiaomi Mi Mix 2S poster onthult design

De officiële posters voor de Xiaomi Mi Mix 2S zijn onthuld en daarop zien we het uiterlijk van de telefoon. Het is prettig om te zien dat Xiaomi niet de trend van de notch volgt en een toestel laat zien dat aan drie kanten geen rand heeft.

Mi Mix 2S

Het was eerst maar de vraag of Xiaomi bezig was met de Mi Mix 2S. Toen het bedrijf eenmaal onthulde dat er inderdaad een nieuw toestel aan zit te komen, ging de geruchtenmachine op volle toeren. Al snel verschenen de eerste renders van de telefoon en ook daar zagen we al dat de Mi Mix 2S waarschijnlijk geen notch zou hebben.

Nu de officiële posters zijn vrijgegeven kunnen we inderdaad bevestigen dat het toestel aan drie zijden geen rand heeft. De telefoon heeft wel een zogenoemde kin, de rand aan de onderkant van het scherm. Het is nog niet helemaal duidelijk waar de frontcamera van de telefoon is gebleven. In 2015 heeft Xiaomi een patent aangevraagd voor een frontcamera onder het scherm. Wellicht is dat nu het geval. Zo kunnen ook de sensoren voor de camera worden verwerkt onder het scherm.

Xiaomi heeft goed nagedacht over de posters. We zien namelijk niet de achterkant van de telefoon. Dat betekent dat we geen idee hebben welke camera’s en hoeveel camera’s in de telefoon zitten. Voor nu zullen we het dus moeten doen met de geruchten rondom de telefoon.

De Mi Mix 2S is de eerste telefoon van Xiaomi die zal beschikken over een Snapdragon 845 processor. De details van de telefoon zullen worden bekend gemaakt op 27 maart. Waarschijnlijk krijgen we dan te horen dat de telefoon beschikt over een dual-camera set-up en een processor met 8GB RAM. Wanneer de Mi Mix 2S uitkomt is op dit moment nog niet bekend.

Beschikbaarheid

De Xiaomi Mi Mix 2S wordt dus op 27 maart maar het is niet erg waarschijnlijk dat we het toestel officieel in de Benelux kunnen verwachten. Importeren is dan wellicht een optie.

Lenovo L16D1P32 Batterij 4050mAh 3.82V

Apple A1376 Batterij 25whr/6500mah 3.8V

Bose 061384 061385 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

LG BL-48TH Batterij 3140MAH 3.8V

MSI A12-120P1A Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *