Mijn Asus adapter-oplader laadt soms wel en soms niet op

Laadt uw Asus adapter-oplader soms wel en soms niet uw Asus laptop op?Ā Dit is een veel voorkomend probleem. Lees op deze pagina wat er aan de hand is met uw Asus adapter-oplader.

Het probleem

Wanneer u de kabels van uw Asus adapter-oplader in een bepaalde positie is het probleem waarschijnlijk weer even verholpen. U heeft in dit geval te maken met een interne kabelbreuk. Bij een interne kabelbreuk zijn de interne kabels van uw Asus adapter-oplader beschadigd geraakt en zorgen deze voor een los contact.

De oplossing

Interne Asus adapter-oplader kabelbreuk – wat is er aan te doen?

Helaas niet zoveel, bij een interne kabelbreuk dient u de gehele Asus adapter te vervangen voor een nieuwe Asus adapter-oplader. Een Asus adapter-oplader kan namelijk niet gerepareerd worden omdat alle onderdelen zo zijn gemonteerd dat deze na demonteren niet weer opnieuw in elkaar te zetten zijn. Er zullen bij het openmaken van een Asus adapter-oplader allerlei bevestigingspunten afbreken. Hierdoor ontstaan gevaarlijk situaties want een Asus adapter dient afgesloten te zijn tegen condens en vuil.

Hoe kunnen interne kabelbreuken voorkomen worden?

Een breuk in de kabels van uw Asus laptop adapter-oplader kunnen voorkomen worden door de snoeren niet te strak op te rollen. Door het strak oprollen van de kabels ontstaat namelijk teveel spanning op de interne bekabeling. Rol de kabels van uw Asus adapter-oplader daarom in grote lussen op wanneer u deze opbergt of meeneemt in uw laptoptas.

Bose 063404 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

DELL GX620DT 745DT Laptop-oplader

Lenovo L14D2P31 Batterij 7000mAh/26.60wh 3.8V

MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V

Toshiba PA5053U-1BRS Batterij 6600mah 3.7V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *