Sony Xperia XA1-serie ontvangt ook Android 8.0 Oreo

Na de update voor andere Sony Xperia-toestellen is nu de Sony Xperia XA1 aan de beurt. Binnen nu en enkele weken zal iedereen met dit toestel ook gebruik kunnen maken van Android 8.0 Oreo.

Sony Xperia XA1

De Sony Xperia XA1 zag tijdens het Mobile World Congress van 2017 het levenslicht. Dit toestel zit in het middensegment maar heeft wel een prima camera want deze beschikt over een hele goede 23 megapixel-sensor die door Sony zelf gemaakt wordt.  Aan de voorkant zit een 8 megapixelcamera aan de voorkant met een 23mm groothoeklens zodat al je vrienden in de selfie passen. De Xperia XA1 beschikt over een 5 inch-scherm (HD) met gebogen glas en een MediaTek Helio P20-chipset met acht rekenkernen. Aan de binnenzijde vinden we  32GB aan intern geheugen maar dat kun je uitbreiden naar 256GB, het werkgeheugen is 3GB.

Sinds dit weekend ontvangen de Xperia XA1 samen met de andere toestellen in de XA1-serie ook de update naar Android 8.0 Oreo. De toestellen uit de Sony-stal die de Sony Xperia XA1 voorgingen waren de Sony Xperia XZ en XZs en de Sony Xperia X en X Compact. De Sony Xperia XA1, XA1 Plus en XA1 Ultra ontvangen een update met buildnummer 48.1.A.0.116. In deze update vinden we ook de veiligheidsupdate van februari terug, blijkbaar was die van maart nog niet klaar om mee genomen te worden.

Beschikbaarheid

We hebben via onze tip-lijn nog geen tips van lezers gezien dat de update op hun Sony Xperia XA1-toestel binnen is gekomen. Dan gaan we er voor het gemak maar even vanuit dat deze update Nederland en België nog niet bereikt heeft.

Philips Norelco Charging Cord A00390 Charger Cord

Microsoft 15V 4A 65W Laptop-oplader

Asus C11P1502 Batterij 4750mAh 3.8V

Hp LC32BA122 HSTNN-DB2R XB2R XB2T XB3C Batterij

HP 776622-001 Batterij 31wh 11.1V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *