Huawei toont mogelijkheden P20-camera in nieuwe video’s

De aankomende Huawei P20-toestellen zijn uitgerust met een indrukwekkende camera. Om dat duidelijk te maken heeft Huawei twee video’s vrijgegeven die laten zien dat de telefoon een goed alternatief moet zijn voor een DSLR-camera.

Drie camera’s

De P20-lijn bestaat uit vier toestellen. We weten zeker dat de Huawei P20, P20 Lite en P20 Pro er zullen komen. Er moet ook een P20 Porsche Design uitkomen, maar deze telefoon is nog niet bevestigd.

De P20 Pro heeft naar alle waarschijnlijk drie camera’s aan de achterkant en dat brengt als het goed is een flinke hoeveelheid interessante mogelijkheden met zich mee. Om te laten zien hoe goed deze opstelling moet zijn, heeft Huawei een tweetal video’s uitgebracht om de P20 te vergelijken met de klassieke DSLR-camera. De P20 Pro heeft namelijk aparte camera’s voor zoomen, weinig licht en natuurlijk een normale camera. De eerste video draagt de titel “See Brighter”. Dit verwijst duidelijk naar de flitser die op het toestel zit. De video impliceert dat deze net zo goed zal zijn als een professionele opstelling van een fotograaf. Een leuke vergelijking, maar in werkelijkheid waarschijnlijk niet hetzelfde.

De tweede video heet “See Closer”. In deze video zien we hoe de gebruiker foto’s maakt en inzoomt zonder dat ze daar veel moeite voor hoeft te doen. Deze moeite zou je wel hebben met een DSLR-camera. Daar moet je voor verschillende afstanden verschillende lenzen gebruiken. De combinatie van het zoomen en flitsen hebben we nog niet eerder in een telefoon gezien. Beide video’s eindigen met een teaser voor een evenement in Parijs.

Beschikbaarheid

Op 27 maart zullen we namelijk voor het eerste officieel kennis maken met de Huawei P20-toestellen. Het evenement heet in de video “See mooore with AI”. Daarmee lijkt Huawei te mikken op gebruikers die graag foto’s maken met hun telefoon. Nog een kleine twee weken en dan weten we alle ins en outs van de Huawei P20.

Dell C4K9V Batterij 55WH 7.4V

Nintendo WUP-012 Batterij 1500mAh 3.7V

MSI BTY-M6F Batterij

Hasee SQU1303 SQU-1201 Batterij

ThundeRobot SQU-1406 Batterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *