werkt aan P20 Porsche Design

Er zijn beelden opgedoken van een speciale Huawei P20 Porsche Edition. Deze telefoon is nog niet officieel aangekondigd, maar verschillende foto’s bevestigen het bestaan van deze bijzondere telefoon.

Porsche

Het is uiteraard bekend dat er drie varianten uitkomen van de Huawei P20. Dit zijn de P20, P20 Pro en P20 Lite. Deze varianten komen uit op 27 maart. Dankzij een Chinese lek weten we nu dat er nog een andere P20-variant uit zal komen. Dit model draagt volgens de lek de naam Huawei P20 Porsche Design. Huawei gebruikt deze merknaam vaker voor luxere edities van hun producten. Om het lek geloofwaardiger te maken, zijn er ook een aantal afbeeldingen bij geplaatst. Deze afbeeldingen kun je hieronder bekijken.

Zoals te zien op de afbeeldingen wijkt het design van de P20 Porsche Design iets af van de P20 Pro. Er zijn horizontaal drie camera’s met een LED-flitser daar tussen. Dit drie-camera-systeem doet vermoeden dat er dezelfde camera’s op zitten als bij de normale P20 Pro. Dit zijn een groethoeklens, een telefoon lens en een standaard lens.

Het lijkt erop dat de inmiddels populaire ‘notch’ niet op de P20 Porsche Design aanwezig zal. Dit wijkt af van de andere P20 afbeeldingen die we tot nu toe hebben gezien. Op de foto’s is geen vingerafdruksensor te zien. Het zou dus logisch zijn als deze onder het scherm verborgen zit. Daarnaast zijn er ook nog geen hardwarespecificaties bekend over deze vermeende P20 Porsche. De P20 Pro beschikt over een HiSilicon Kirin 970 en we mogen dus aannemen dat er minimaal een vergelijkbare processor aanwezig is in deze luxere variant.

Beschikbaarheid

Het mag duidelijk zijn dat Huawei de P20 Porsche Design nog niet officieel heeft aangekondigd. We weten dus niet of deze telefoon tegelijk met zijn drie broertjes op de markt zal verschijnen. Wat we wel weten is een vermoedelijke prijs. Dit is namelijk 10.000 Yuan. Dit is ongeveer 1200 euro. Een hoge prijs voor een exclusieve uitvoering.

Samsung EB-BN910BBE Batterij 3220mah 4.4V

Lenovo L13M6P71 Batterij 420mAh/50Wh 11.1V

Clevo P370BAT-8 Batterij 89.21wh/5900mAh 15.12V

HP PCA222 633196-001 PS-6221-7 Laptop-oplader

ASUS KFD19237 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *