Eerste Samsung Galaxy S9(+)-toestellen worden vanaf vandaag geleverd

Vroege bestellers kunnen vanaf vandaag hun Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+ via de postbode aan de deur in ontvangst nemen. Zij ontvangen hun exemplaar namelijk een week eerder de officiële verkoopdatum.

Vroege vogels

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn op 25 februari aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd. De mensen die de variant met 64 GB vóór 8 maart hebben besteld, ontvangen hun nieuwe smartphone 7 dagen voordat hij officieel in de winkel ligt. De nieuwe vlaggenschepen zijn officieel vanaf 16 maart verkrijgbaar.

Camera, entertainment en connected lifestyle

Samsung heeft naar eigen zeggen met de Galaxy S9 de beste smartphonecamera ooit afgeleverd. De Galaxy S9 heeft een enkele camera achter van 12 megapixel en een 8 megapixelcamera voor. De Galaxy S9+ beschikt over twee 12 megapixelcamera’s achter. Zowel de S9 als de S9+ kunnen slowmotion-video vastleggen, augmented reality-emoji maken en schakelen tussen twee diafragma’s f/1,5 en van f/2,4 om zo scherpere en heldere beelden vast te kunnen leggen.

Samsung wil beeld en geluid naar een hoger niveau tillen en heeft hier behoorlijk aan gesleuteld. Op de S9 zien we wederom het mooie Super AMOLED-scherm. Die van de Galaxy S9 is 5,8 inch groot en die van de S9+ 6,2 inch. Beide hebben een Quad HD-resolutie en de bekende 18,5:9-beeldverhouding.

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn daarnaast ook de eerste smartphones die de nieuwe SmartThings-app van Samsung ondersteunt. Via deze app kun je de smartphone dan verbinden met bijvoorbeeld je Samsung Smart TV of wasmachine.

Samsung Galaxy S9 en S9+ kopen

De Samsung Galaxy S9 kost € 849 en de Galaxy S9+ moet € 949 opbrengen. De toestellen zijn leverbaar in de kleuren Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple. De toestellen zijn natuurlijk ook met een abonnement verkrijgbaar, daarom verwijzen we graag naar onderstaande lijsten.

ASUS KFD19237 Laptop-oplader

ASUS A31N1519 Batterij 2900mAh 11.25V

Philips Electronic Products

CLEVO 6-87-W370S-4271 W370BAT-8 Batterij

Acer AC13C34 Batterij 2640mAh 11.4V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *