HTC U Ultra krijgt eindelijk Android 8.0 Oreo

Steeds meer toestellen krijgen een update naar de laatste versie van Android. Deze keer is het de beurt aan de HTC U Ultra. Dit toestel ontvangt momenteel de update naar Android 8.0 Oreo.

HTC U Ultra

Het was nog zomer in 2017 toen HTC aankondigde welke toestellen de beschikking zouden krijgen over Android 8.0 Oreo. Onder deze toestellen was ook de HTC U Ultra en terwijl andere leden al lang van de Oreo-zoetigheid gebruik kunnen maken zat dit toestel nog te wachten op zijn beurt. Dat wachten lijkt beloond te gaan worden want de uitrol van Android 8.0 Oreo voor dit toestel is begonnen.

De HTC Ultra is sinds het voorjaar 2017 in Nederland te verkrijgen, terwijl het toestel al in januari gepresenteerd was. Deze smartphone bevat een 5.7 inch beeldscherm en heeft een Qualcomm Snapdragon 821-processor. Eris 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslag, dat laatste kun je overigens uitbreiden met een micro-SDkaart. De accu heeft een capaciteit van 3000mAh en Quick Charge 3.0. De UltraPixel-camera aan de achterkant heeft 12 megapixels, de UltraPixel-camera aan de voorzijde bevat 16 megapixels. De vingerafdruksensor is verstopt in de homeknop. Ook zit er in de HTC U Ultraeen stuk kunstmatige intelligentie. HTC Sense Companion geeft je namelijk adviezen gebaseerd op jouw dagelijkse gewoonten om jouw leven makkelijker te maken. Zo raadt het bijvoorbeeld een restaurant aan als je een weekendje weg bent.

Beschikbaarheid

De update voor dit toestel rolt nu uit en tot nu toe zijn er drie landen waar de gebruikers van een HTC U Ultra de Android 8.0 Oreo-update hebben binnengekregen. Wij gaan ervan uit dat het hier om een gefaseerde uitrol gaat en wanneer er geen gekke bugs opduiken deze uitrol ook binnen de komende weken Nederland en België zullen bereiken.

SANYO DB-L80 Batterij 700mAh/2.6Wh 3.7V

Lenovo L15C4P71 Batterij 40Wh/5500mAh 7.6V

HP 504965-001 Laptop-oplader

LG BL-T11 Batterij 2500mah 3.8V

Sony LIS3096ERPC Batterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *