OnePlus 6 krijgt 19:9-scherm met notch en Snapdragon 845

Er waren eerder al geruchten opgedoken over een OnePlus 6 met een notch. Deze worden nu opgevolgd met nieuwe geruchten over het bestaan ervan op de OnePlus 6.

A6000

Volgens bronnen wordt de OnePlus 6 momenteel ontwikkeld onder de interne naam A6000. Deze bron heeft ook een AnTuTu-score van het vermoedelijke toestel gedeeld. Hierop is te zien dat het nog aan te kondigen vlaggenschip op de nieuwste Snapdragon 845-chipset draait. De vermoedens over de aanwezigheid van deze chipset doken eerder ook al op en zijn op zich ook niet zo heel vreemd aangezien de concurrentie hun high-endtoestellen ook met deze chipset uitrust.

De score die het toestel behaalt is 276.510 punten. Dat is iets hoger dan de score van de Xiaomi Mi Mix 2S die vorige maand gelekt is. Een AnTuTu-score is een benchmark die laat zien tot welke prestaties een bepaalde telefoon in staat is. Hierbij moeten we wel opmerken dat deze scores niet altijd de prestaties weergeven die de telefoon met dagelijks gebruik haalt en dat ze eenvoudig aangepast kunnen worden.

Notch

De bron vermeldt tevens de aanwezigheid van een 19:9-beeldschermverhouding maar ook een notch. Deze notch zou ook te zien zijn op een foto van het toestel die we vorige week voorbij zagen komen. Deze inkeping zorgt ervoor dat het scherm helemaal naar boven door kan lopen en herbergt zelf de selfiecamera en mogelijk ook andere sensoren. Op deze foto’s zagen we ook afgeronde hoeken die op de OnePlus 5T nog vierkant waren.

In ieder geval worden er eerdere geruchten nu door dit bericht ‘bevestigd’ wat niet wil zeggen dat ze op waarheid berusten maar dat ze wel aannemelijker worden. In ieder geval moeten we nog wachten op OnePlus totdat het toestel officieel aangekondigd wordt. Als we kijken naar het verleden, dan zal dit ergens in de zomer gaan plaatsvinden.

Clevo W740BAT-6 Batterij

LG BL-T19 Batterij 10.3WH 3.8V

Lenovo L13M6P71 Batterij 420mAh/50Wh 11.1V

ASUS KFD19237 Laptop-oplader

Bose 061384 061385 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *