Opgedoken render LG G7 laat heel dunne schermranden zien  

Een render van de LG G7 (of hoe het komende toptoestel van LG ook gaat heten) is opgedoken. Hierop zijn enorm dunne bezels te zien, ofwel schermranden. LG was vorig jaar met de G6 de eerste die een 18:9 scherm had, en deze trend lijkt zich voort te zetten.

Renders LG G7

Voordat een nieuwe smartphone wordt aangekondigd is het altijd onvermijdelijk: lekken. Er wordt van alles en nog wat gelekt, zodat we al een goed beeld hebben van een smartphone voordat deze is aangekondigd. Dit riedeltje zullen we ongetwijfeld ook gaan meemaken met de LG G7, het komende toptoestel van LG. Eerst was er nog twijfel of deze eerst wel echt G7 zal gaan heten, maar na een recente verwijzing op de site van de LG zelf lijkt het toch de G7 te gaan worden.

Goed, de G7 dus. Hier is een render van opgedoken, met daarin ultra-kleine bezels. Dit kan natuurlijk wishful thinking zijn, ofwel: zien wat je wilt zien. Ook is de bron van de render niet de meest betrouwbare, en deze zegt de render nog ergens anders op het internet tegen te zijn gekomen. Desalniettemin zijn er veelal elementen die vaak terugkomen op het definitieve toestel. Zo zien we dus de dunne schermranden aan de boven- en zijkant. Dit zal samen met een 18:9 scherm zijn, FullVision genaamd. Dit is net als bij de LG G6 het geval was. Wel wordt verwacht dat de switch naar OLED wordt gemaakt, net zoals bij de LG V30 het geval was.

Aan de linkerkant zien we twee knoppen, en aan de bovenkant zijn er ook nog twee front-facing camera’s aanwezig. Deze kunnen wellicht worden ingezet voor een soort portret-selfies, of wellicht voor gezichtsontgrendeling?

LG G7 aankondiging

De LG G7 zal samen met de komende Huawei P11 en Galaxy S9 de eerste high-end toestellen van 2018 worden. Tijdens de grote techbeurs MWC in Barcelona eind februari zullen we wellicht meer te weten te komen over de LG G7, en hoe dit toestel zich zal onderscheiden van de rest. Ter vergelijking: de G6 werd op 26 februari aangekondigd. Tot die tijd zullen we nog genoeg renders en andere informatie te weten te komen, want je weet hoe het ondertussen gaat. Deze info zal je natuurlijk kunnen lezen op onze site!

Akoya A41-B34 A32-B34 Batterij 2600mah 14.4V

Toshiba PA5036U-1BRS Batterij 3000mah 14.4V

Panasonic CF-VZSU66U Batterij 43Wh 7.4V

Clevo W540BAT-6 Batterij 4400mAh 11.1V

HP HSTNN-DB5D HSTNN-W02C Batterij 42WH 11.1V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *