Dit zijn de 6 beste hoesjes voor de Samsung Galaxy A8 (2018)

Je hebt pas een mooie Samsung Galaxy A8 (2018) gekocht en die wil je natuurlijk goed beschermen. In dit artikel geven we je een aantal suggesties voor leuke, mooie en stevige hoesjes voor de Samsung Galaxy A8 (2018).

Samsung Galaxy A8 (2018)

De A-serie is erg populair gebleken en onlangs kwam de nieuwe Samsung Galaxy A8 (2018) op de markt. Dit toestel heeft een 5.6 inch AMOLED-scherm en de vingerafdrukscanner zit aan de achterkant. Daar zit ook de 16 megapixelcamera en de voorzijde vindt je maar liefst twee camera’s, eentje met 16 megapixels en eentje met 8 megapixels.

Deze smartphone wordt aangedreven door de nieuwe Exynos 7885-processor met 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslag, dat laatste kun je uitbreiden met een microSDkaart naar 256GB. Aan de onderzijde zit de USB C-aansluiting en en een 3.5mm-hoofdtelefoonaansluiting. De Samsung Galaxy A8 (2018) heeft een adviesprijs van €499 en is onder andere te koop bij de MediaMarkt, Coolblue, Belsimpel en Mobiel.nl

1. Dux Ducis Slim TPU Booklet voor de Samsung Galaxy A8 (2018)

Deze Booklet-case heeft ruimte aan de binnenzijde voor een pasje. De case kun je omvouwen tot een handige standaard om bijvoorbeeld een YouTube-video te kijken. De houder is gemaakt van schokabsorberend siliconen. Dit hoesje heeft 1 jaar garantie.

2. Rhombus-hoesje voor de Samsung Galaxy A8 (2018)

Dit hoesje heeft een flipcover met een venster aan de voorzijde zodat je altijd je notificaties kunt zien. Er is plaats voor een pasje aan de binnenzijde en het geheel is gemaakt van kunstleer. De houder is gemaakt van schokbestendig siliconen.

3. Army defender hardcase hoesje voor de Samsung Galaxy A8 (2018)

Deze stoere hardcase heeft een legerprint en is leverbaar in twee kleuren. Deze case bestaat uit twee lagen, een schokbestendige siliconen basis en een kunststof pantser. Zo ben je zowel goed beschermd én onzichtbaar voor de vijand.

4. Transparant Quote design TPU hoesje voor de Samsung Galaxy A8 (2018)

Deze case is gemaakt van soepel siliconen-materiaal met een schokabsorberende werking. De case maakt deel uit van de Quote-collectie en er is keuze uit verschillende

5. Universele portemonnee hoes

Deze universele portemonnee met smartphonehouder is gemaakt van kunstleder. Er is ruimte voor 13 pasjes en er is een pasfotovak. Verder is er een vak met ritssluiting voor sleutels of muntgeld.

6. Blad design booktype hoes voor de Samsung Galaxy A8 (2018)

Deze case is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en een schokbestendige siliconen houder. Er zijn twee pashouders en een vak voor briefgeld. De magneetsluiting is gemaakt in bladvorm en de case kun je omvouwen zodat het dienst doet als standaard om film te kijken.

Samsung EB-BT330FBE Batterij 4450mAh 3.8V

Acer AP14A8M Batterij 5910mAh/22.46wh 3.8V

MSI A12-120P1A Laptop-oplader

Acer PA-1450-26 Laptop-oplader

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *