Android Dagoverzicht vrijdag 2 februari 2018

Vandaag, vrijdag 2 februari 2018: een hele dure TAG Heuer-smartwatch, twee mijlpalen voor OnePlus, de nieuwe Huawei P Smart, meer details over lancering Samsung Galaxy S9 en nog veel meer nieuws.

AW Poll: zou jij een smartwatch dragen?

We hebben deze week een tweetal artikelen op Androidworld gewijd aan smartwatches en de techniek erachter. We vragen ons af of jullie al in het bezit zijn van een smartwatch of dat jullie er voor open staan er één te dragen.

Dit is de 160.000 euro kostende TAG Heuer Connected Full Diamond-smartwatch

De Zwitserse horlogefabrikant TAG Heuer heeft zojuist een luxe variant van de Connected Modular 45 aangekondigd. Deze is voorzien van diamanten en witgoud en kost een fortuin.

Deze twee mijlpalen heeft OnePlus in 2017 bereikt

Smartphonefabrikant OnePlus laat via een persbericht weten dat het jaar 2017 voor hen het beste jaar ooit is geweest. Dat heeft zich geuit in de omzet en verkoopaantallen.

Bencompare: nieuwe vergelijkings-app met slimme suggesties

Internetondernemer Ben Woldring heeft zojuist een nieuwe app gelanceerd, Bencompare. Gebruikers hebben met deze app inzicht in alle vaste lasten en kunnen ook besparen op verzekeringen, contracten en abonnementen.

‘Honor 8 krijgt geen update naar Android 8.0 Oreo’

In tegenstelling tot wat Honor CEO George Zhao eerder beweerde, zal de Honor 8 geen update krijgen naar Android 8.0 Oreo en dat is jammer.

Bèta-update brengt Face Unlock voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Vorige week werd beloofd dat Face Unlock mogelijk zou worden gemaakt voor de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. OnePlus laat er geen gras over groeien en is gestart met het uitrollen van een update waarin deze feature verpakt zit.

Rabobank maakt zijn app geschikt om andere bankrekeningen te beheren

De Rabo Bankieren-app wordt klaargemaakt om meerdere rekeningen van andere banken te beheren. De bank loopt hiermee voorop in het implementeren van Europese regelgeving die het delen van bankgegevens mogelijk gaat maken.

Huawei P Smart officieel: middenklasser met dubbele camera en 18:9-beeldscherm voor €259

Huawei heeft niet gewacht tot het MWC van eind februari om een nieuw toestel uit te brengen. Vandaag presenteerden ze in een ontbijtsessie de Huawei P Smart.

Meer details over lancering Samsung Galaxy S9 opgedoken

De Samsung Galaxy S9 zal naar alle waarschijnlijkheid in februari het levenslicht zien. Er zijn nu details opgedoken over de datum van de start van de preo-orders en de wanneer het toestel in de winkel verkrijgbaar is.

Microsoft Launcher krijgt update met Oreo-icoontjes

Microsoft brengt een update uit voor zijn launcher. In de nieuwe versie wordt de gebruikerservaring verbeterd. Er zijn ook er een aantal functies beschikbaar geworden voor toestellen met Android Oreo.

Huawei’s patent geeft slimme horloges bediening in de rand

Als het gaat om het lekken van nieuwtjes kunnen we eigenlijk niet zonder patent-bureaus. Nu zijn we te weten gekomen dat Huawei een interessant patent heeft aangevraagd. Ze zijn namelijk bezig met de ontwikkeling van een touch-rand voor smartwatches.

Motorola GK40 Batterij 2200mAh 3.8V

MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V

Toshiba PA5162U-1BRS Batterij 5600mah 10.8V

Acer AC13C34 Batterij 2640mAh 11.4V

DELL H6T9R RV8MP Batterij 44wh 11.1V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *