Beste Tablets voor 2017 overzicht – iPads, Android & Samsung

Op zoek naar de beste koop tablet in 2017? Hier een overzicht met de beste tablets 2017 op dit moment nu voor het nieuwe jaar. Een lijst met de nieuwe tablets, zoals de nieuwe iPad, de Samsung Galaxy en de Android tablets. Op basis van vergelijkend research op internet bij vooraanstaande elektronica websites en organisaties. Een overzicht met de goedkoopste, de beste, en beste koop tablets en merken met Windows of Android voor 2017. Ook wordt er even gekeken naar het beste tablet besturingssysteem. Ook wordt er aandacht bestaande aan de meest geschikte goedkope budget tablets voor studenten.

De tablet trends voor het nieuwe jaar volgens de trendwatchers

Je hoefde de krant maar open te slaan, en je las tal van voorspellingen van de trendwatchers. Een van de de veel gehoorde voorspellingen was dat Apple voorbij is en Samsung en Android de toekomst. Ook nu in 2017 is wel gebleken dat het niet alleen meer om Apple draait. Ook veel goedkope Chinese tablets betreden de markt, zoals Ainol. Ook laten veel mensen deze tablets over komen uit China. Wellicht is dit slechts gebaseerd op het feit dat mensen na al die iPhones en iPads eindelijk een beetje Apple-moe worden. Op internet hebben de websites die kwalitatief onderzoek doen niet per se dezelfde conclusies getrokken. In veel lijsten staat de iPad nog steeds met stip op nummer 1.
De meest genoemde fabrikanten op het internet – de beste tablet merken in 2017

Als je de vooraanstaande websites mag geloven, doen er slechts een beperkt aantal fabrikanten daadwerkelijk mee in de race om de beste tablets van 2017.

 • Windows
 • Apple
 • Samsung
 • Acer
 • Asus
 • Google
 • Sony
 • Lenovo
 • HP
 • Dell
 • Blackberry
 • Aino

Besturingssysteem: Android, iOS voor de Ipad of Windows 10

Voordat je over gaat op het kopen van een nieuwe tablet in 2017 moet je goed beseffen welk besturingssysteem je het prettigst vindt. Natuurlijk kan dit vrij persoonlijk liggen. Uiteindelijk zal dit neer komen op smaak. Het is nu kiezen tussen Apple’s iOs 9.0, Google’s Android 6.0.1 “Marshmallow” en Microsofts Windows 10.
Nieuwe beste tablets van 2017- met groot scherm en klein scherm

Hier een overzicht op basis van een aantal vooraanstaande Amerikaanse websites als Laptopmag, PCMag, Techradar & Bestbuy.com die allemaal nieuwe lijsten naar buiten brengen die ze regelmatig updaten. De beste tablets van 2017 olgens de kenners:
Beste grote tablets 2017 met groot scherm – boven de 9 ich

 • iPad Pro 9.7
 • Google Pixel C – wordt beschouwd als de beste Android Tablet
 • Samsung Galaxy Tab S2 – kan zich goed meten met de iPad
 • Sony Xperia Z4 Tablet – zelfs waterbestendig
 • iPad Pro – voor wie een groter scherm wenst (12.9)

Beste kleine tablets pc’s met klein scherm – rond de 7 inch

 • iPad mini 4 – Apple blijft de kleine tablet markt domineren
 • Google Nexus 9
 • Sony Xperia Z3 Tablet Compact – 8 inch
 • Amazon Kindle Fire HDX – 7 Inch versie

De beste goedkope budget tablets vallen vaak ook binnen het kleinere formaat kamp. De bovengenoemde tablets zijn dan ook niet duur. Andere goede budget tablets zijn de EE Harrier Tab and de Amazon Fire Kindles.

Veel plezier bij het kopen van je nieuwe tablets voor 2017! Gelukkig zijn ze vrij goedkoop, maar het is verstandig om even goed alle opties te bekijken.

Acer PA-1131-16 Laptop-oplader

Clevo A15-200P1A Laptop-oplader

ASUS PA-1650 90-N6APW2000 Laptop-oplader

Bose 063404 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

DELL 4GVGH Batterij 84Wh 11.4V

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *