Hoe te verwijderen van een Laptop Monitor

Het verwijderen van een laptop monitor is een vervelend proces dat duurt van concentratie en meer dan een paar minuten van uw tijd. Het is echter niet een proces dat alleen kan worden bereikt door een professionele reparateur of de fabrikant van uw, en in uw eigen huis kan worden gedaan. Met een scherm vervanging op hand, een kruiskopschroevendraaier hoofd schroevendraaier en de belangrijke kennis van de monitor schroef en beugel locaties op uw laptop, kunt u een oude monitor verwijderd hebben en uit de manier zonder teveel gedoe of hoofdpijn.

Wat die u nodig hebt

  • Vervanging monitor
  • Phillips hoofd schroevendraaier
  • Volledig uitschakelen uw laptop. De AC-adapter verbreken door de muur, als de netadapter is aangesloten, en haal het aan de achterkant van uw computer. Ook het verwijderen van de laptopbatterij van uw. Dit is een veiligheidsmaatregel die moet worden gemaakt voordat u verdergaat met scherm voor verwijderen. Flip-over uw gesloten laptop en ga naar de batterij. U zal zitten kundig voor duidelijk zien de lange, horizontale omtrek van de batterij in het midden boven van de achterkant van uw computer. Vervolgens vinden de glijdende release mechanisme net eronder, en gebruik van dit mechanisme om te pop uit en verwijder de batterij.
  • Stellen over het verwijderen van de schroeven rond de omtrek van de monitor, langs de buitenkant bezel (de omlijsting is het frame rondom het display zelf). Deze schroeven zal variĆ«ren in aantal afhankelijk van het model van uw laptop. Sommige laptops hebben plastic hoesjes over de bezel schroeven. De rand van een mes of een soortgelijk object gebruiken om deze pop uit, en verwijder vervolgens de schroeven met een kruiskopschroevendraaier hoofd schroevendraaier.
  • Schil af en verwijder de bezel. Om dit te doen, door ervoor te zorgen alle de schroeven zijn verwijderd en vervolgens isoleren van een hoek van de bezel en het schil terug, zodat het langzaam pop helemaal af. Zet het opzij.
  • Zoek de metalen haken op het scherm onder de bezel. Er moet een metalen beugel aan elke kant van het scherm. Gebruik uw schroevendraaier om de schroeven in de metalen beugel-er waarschijnlijk is twee schroeven voor de beugels. Verwijder de schroeven.
  • Verwijder de kabel van de omvormer. De kabel van de omvormer bevinden zich net onder het midden van het scherm, en net boven de rand van het toetsenbord. De kabel gaat in een connector rechts naast de kabel. De omvormer kabel van deze aansluiting.
  • De monitor van laptop volledig verwijderen. Nu dat de omvormer kabel losgekoppeld is, gewoon trek de monitor zachtjes terug en weg van het terug plastic stuk van uw laptop, en til deze vervolgens uit wanneer de scheiding is gemaakt. Beeldscherm van de laptop heeft verwijderd.

PANASONIC CF-VZSU80U Batterij 640MAh/70Wh 10.8V

Acer PA-1450-26 Laptop-oplader

Bose 404600 Batterij 2300mah 11.1V/12.4v

BATTERIJ CLEVO W540BAT-6 – 11.1V – 4400mAh – accu

Nintendo WUP-012 Batterij 1500mAh 3.7V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *