Is het tijd voor een nieuwe accu voor jouw telefoon?

Nog maar 5%… het is ontzettend vervelend als jouw telefoon er onderweg mee ophoudt, nét wanneer je een belangrijk berichtje verwacht. Maar hoeveel accuduur mag je tegenwoordig eigenlijk verwachten van een telefoon?

Werk_mail_700x200

Hoeveel uur mag je van een gezonde telefoon accu verwachten?

Sommige mensen kunnen 2 dagen met een opgeladen accu vooruit, terwijl anderen hun smartphone 3 keer per dag moeten laden. Het is dus onmogelijk om de accuduur van een telefoon accu in uren uit te drukken. Houd wel in je achterhoofd dat hoe meer spelletjes je speelt, foto’s je bewerkt en filmpjes je kijkt de accu veel sneller leeg gaat dan dat je alleen maar af en toe een berichtje verstuurt.

Hoe lang gaat een telefoon accu eigenlijk mee?

Gemiddeld is de accu van een telefoon na 300 tot 500 keer opladen aan vervanging toe. Concreet betekent dit dat een intensieve gebruiker ongeveer 2 jaar met een accu doet, terwijl anderen na 5 jaar pas ontevreden worden over de capaciteit. Lees hier hoe je het beste met jouw telefoon accu omgaat.

Wanneer koop je een nieuwe accu voor jouw telefoon?

Het is eigenlijk heel simpel: wanneer jij niet meer tevreden bent over de prestaties van de accu van jouw telefoon, is het tijd om een nieuwe te kopen. Je verwachtingen moeten natuurlijk wel realistisch blijven. Check daarom eerst of jouw accu voldoet aan de standaard die we hierboven beschrijven.

Heb jij een nieuwe telefoon accu nodig? Wij helpen je graag! Heb je ook al eens aan een powerbank gedacht voor extra energie voor onderweg?

Dell YFDF9 Batterij 5800mah/65Wh 11.1V

Microsoft BV-T5E Batterij 3000mAh/11.6wh 3.85V

DELL 4GVGH Batterij 84Wh 11.4V

MSI BTY-M69 BTY-M6A Batterij 5400mAh 11.1V

MSI BTY-M6D Batterij 7800mAh 11.1V

HP HSTNN-DB5D HSTNN-W02C Batterij 42WH 11.1V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *