MacBook accu’s van uitstekende kwaliteit

De accucapaciteit gaat achteruit wanneer een laptop accu ouder wordt. Dat is niet anders bij een Apple MacBook. Dit betekent dat je minder lang kunt doen met een volle accu. Onze nieuwe Yanec premium MacBook accu’s installeer je makkelijk en met een gerust hart in jouw Apple MacBook zodat je weer jaren vooruit kan. Zo begin je het nieuwe jaar extra energiek.

MacBook laptop accu met een premium kwaliteit

De Yanec MacBook accu’s hebben de allerbeste cellen, een hogere capaciteit dan het origineel en een look-and-feel gelijk aan de originele versie. Bovendien zijn de juiste tools gratis bijgeleverd. Dat is de kwaliteit die je van Yanec gewend bent, nu ook beschikbaar voor Apple MacBooks.

Originele look-and-feel

Waar bijna iedere fabrikant plastic gebruikt, kiezen wij voor een aluminium casing. En in plaats van een stickertje, is alle relevante fabrieksinformatie met een laserprinter in de accu gegraveerd. Zo doet zo’n nieuwe accu totaal niets af aan het doordachte design van je Apple MacBook.

De allerbeste cellen

In onze nieuwe type MacBook accu’s zitten A-grade cellen uit Japan. Voordat de cellen in de accu geplaatst worden mogen ze 30 dagen op kamertemperatuur komen in een speciale kamer met de perfecte omstandigheden. Zo’n accu doorloopt wel 8 kwaliteitscontroles voordat de accu uiteindelijk in jouw MacBook terecht komt.

Een hogere capaciteit dan het origineel

Door het gebruik van superieure cellen is de capaciteit per cel groter, zodat de totale accucapaciteit van de accu ook hoger uitvalt dan bij het origineel. Zo kun je nog langer werken met een volle acculading dan toen de originele accu nog nieuw was.

De juiste tools bijgeleverd

Je hoeft niet opzoek naar de juiste precisieschroevendraaier. Of je nu een Pentalobe, Try-wing, Phillips of Torx schroevendraaier nodig hebt: bij dit type accu zitten waar nodig de juiste tools gewoon in de doos.

Samsung A3514_ESM Laptop-oplader

Apple A1484 Batterij 8827mAh 3.73V

Dell 3WN11 H240AS-00 Laptop-oplader

TOSHIBA PA3929U-1BRS PA3931U-1BRS Batterij 66WH 10.8V

Samsung A3514_DPN Laptop-oplader

Acer AP14A8M Batterij 5910mAh/22.46wh 3.8V

ACER ADP-18TB 2-515-5305 R33030 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *