Geef jouw tablet een nieuw leven

Ligt er een tablet in de la waar niemand iets mee doet? Gooi ‘m dan niet weg! Je geeft jouw tablet een nieuw leven met onze tips, waardoor je er nog jaren plezier van hebt. Zo komt het oude apparaatje nog perfect van pas en verdwijnt hij niet op de schroothoop. Zet het apparaat terug in de fabrieksinstellingen zodat er zoveel mogelijk geheugen vrij komt voor zijn nieuwe taak en ga aan de slag!

WhatsApp_tablet_700x200

 1. Als externe harde schijf

  Het is super belangrijk om jouw gegevens op meer dan één plek te bewaren. Daarom raden wij een externe harde schijf van harte aan. Een tablet is plat, heeft een flink geheugen en maakt draadloos verbinding het internet. Daardoor gebruik je het apparaatje perfect als (draadloze) externe harde schijf! In sommige types kun je zelfs extra tablet geheugen stoppen. Zo sla je nog meer foto’s, filmpjes en andere bestanden op.

 2. Als digitaal fotolijstje

  Je kunt jouw oude tablet prima als digitaal fotolijstje gebruiken. Vul de tablet met al jouw favoriete herinneringen. Plaats het apparaatje in een tablet docking station waardoor hij mooi rechtop staat én tegelijk opgeladen wordt. Zoek een mooi plaatsje, en voilà: je digitale fotolijst is klaar!

 3. Als kinderentertainment voor in de auto

  Zijn we er al bijna? Een lange autorit is een flinke uitdaging voor ongeduldige kinderen. Gebruik jouw oude tablet als videospeler zodat ze films kunnen kijken onderweg. Een duur auto-entertainmentsysteem is totaal niet nodig. Met een tablet auto hoofdsteun houder bevestig je jouw oude tablet makkelijk op kijkhoogte van de kleinste medereizigers.

 4. Als kookboek

  Er zijn ontzettend veel handige apps die je helpen om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Van een oude tablet maak je makkelijk een digitaal kookboek. Bescherm het apparaat met een goede tablet hoes tegen spetters en vette vingers en zet ‘m in een tablet houder op het aanrecht zodat je goed op het scherm kunt kijken tijdens het kokkerellen.

 5. Als navigatiesysteem

  Je gebruik een tablet ook makkelijk als navigatiesysteem. Een tablet auto houder zorgt ervoor dat de tablet stevig vastzit op het dashboard of de ruit van jouw auto. Kies een handige app die je naar jouw bestemming begeleidt en klaar ben je!

Gebruik jij jouw oude tablet op een originele manier? Deel het met ons! Heeft jouw tablet opfrisbeurt nodig? Bekijken dan onze tablet onderdelen en accessoires.

Samsung A3514_DPN Laptop-oplader

Acer AP14A8M Batterij 5910mAh/22.46wh 3.8V

ACER ADP-18TB 2-515-5305 R33030 Laptop-oplader

Acer ADP-135KB PA-113-05 Laptop-oplader

HP 504965-001 Laptop-oplader

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *