Hoe maak je notebook tegen ongewenste programma’s schoonmaken?

Inhoud: besturingssysteem
 • Cleaning
 • verwijderen
 • Revo Uninstaller
 • software Veeg tijdelijke bestanden
 • reinigen van het register
 • Auto

besturingssystemen hebben de neiging om verstopt raken, wat leidt tot een verscheidenheid van mislukkingen, logboeken enremmen. Ophoping van onnodige tijdelijke bestanden, niet lopende programma’s en logs in het register is erg traag besturingssysteem. Vooral dergelijke kwesties zijn relevant voor laptops, die zijn ingesteld tientallen draagbare toepassingen. Alle zou hebben zag er erg verdrietig, indien het niet mogelijk was geweest om vaart te zetten achter het werk en het systeem van deze informatie te reinigen “vuil.”Hoe maak je notebook tegen ongewenste programma’s schoonmaken? Deze vraag heeft een aantal antwoorden, want er zijn vele manieren om problemen op te lossen.

Cleaning

besturingssysteem Het allerbelangrijkste in dit proces – het is de intensiteit ervan. Gebruikers die het nooit hebben gedaan, beginnen te ongemak ervaren bij het werken met een laptop computer. Sommigen beginnen te valse speculaties over de kwaliteit van de componenten in uw computer te bouwen en op zoek naar een nieuwe laptop of gewoon Windows opnieuw te installeren.

Belangrijk! De laatste van de “onnodige” procedures zal helpen om het gewenste resultaat te bereiken, maar is er geen zin in deze, want als je het besturingssysteem opnieuw installeren verloren alle gegevens van de harde schijf?

Er zijn minder kritisch manieren, biedt een uitstekende gelegenheid om de prestaties van het apparaat terug te krijgen.

Laten we een duidelijke volgorde van de “reiniging”:

 • U kunt beginnen met het bureaublad. Gewoon verwijderen met de rechter muisknop, alle verwijderde onnodige bestanden en snelkoppelingen naar programma’s.
 • Bekijk alle documenten, aandacht besteden aan alle downloads van het internet. Heel vaak, de gebruiker schudt de films en tv-series, en na het zien ze niet verwijderen, waardoor bestanden opknoping een dood gewicht op de harde schijf.
 • Klik op het menu “Start”, ga naar het “Control Panel” en dan op “onnodige programma’s en bestanden verwijderen.”Voordat u een lijst te zien met alle geïnstalleerde programma’s. Gewoon te ontdoen van ongewenste software in slechts een klik.
 • er nog steeds het reinigen van de harde schijf van tijdelijke bestanden. Deze kwestie, nemen we even later.
 • ook een register, dat ook regelmatig moet worden gereinigd. Er is een verscheidenheid aan software( software) die helpt bij het gemakkelijk omgaan met het register schoonmaken.
 • En vergeet niet over de functie Autorun. In haar lijst kan veel onnodige applicaties die de snelheid van uw laptop traag.

Belangrijk!utility genaamd “Unlocker” is perfect voor de eerste keer gebruikt. Het stopt automatisch de processen die niet beschikbaar zijn om elk bestand. Met dit programma kunt u het besturingssysteem zonder tussenkomst van de gebruiker te reinigen.

Hoe maak je een laptop helemaal schoon? Om het doel dat u nodig hebt om te gaan door verschillende stadia te bereiken.

verwijderen

software moet zijn om ervoor te zorgen dat uw laptop niet verstopt software, die al lange tijd gebruikt.

Belangrijk! Zelfs na het verwijderen, nadat het programma wordt vaak links “sporen” van haar werkzaamheden. Hoe verzamelde informatie worden de langzamer het apparaat.

Verwijder software op de volgende manieren:

 1. norm betekent. Bijvoorbeeld, de “Een programma verwijderen”, die kan worden gevonden in het Configuratiescherm van het Windows-besturingssysteem.
 2. Met behulp van een bestand uit de hoofdmap verwijderen. Deze bestanden worden vaak aangeduid als “Uninstall.exe”.
 3. U kunt ook downloaden en installeren van de gratis hulpprogramma Revo Uninstaller.

Hoe notebook van ongewenste programma’s met behulp van deze tool schoon te maken? Laten we eens kijken naar het dichter.

Revo Uninstaller

Deze optie is erg handig, want het verwijderen van de applicatie volledig te vernietigen. Ze wist zelfs documenten die moeten worden verwijderd uit het register software, en we hebben gezegd als afbreuk aan de regeling van de sporen van de programma’s.

overgaan tot de verwijderingsprocedure zelf:

 1. Run Revo Uninstaller programma en selecteer de toepassing die u wilt verwijderen uit het systeem.
 2. Klik op “Verwijderen” en wacht voor de voltooiing van de opleiding.
 3. blijft gewoon hun acties te erkennen en om afscheid te nemen van de afstandsbediening programma.

Na de procedure, het nut van schone OS( operating system) van andere informatieve prullenbak bieden heeft. U hoeft enkel de modus te selecteren en druk op de “Scan”, dat is gemakkelijk te vinden in de software-interface. Revo Uninstaller zal u alle tonen de bestanden en mappen die werden achtergelaten. Je moet om ze te selecteren en kies “Verwijderen”.

Belangrijk! Als u wilt om zich te ontdoen van de oude vermeldingen in het register te krijgen, selecteer vervolgens “Geavanceerde scan mode”.

Het is – slechts een deel van de stripper. We uit te vinden hoe de notebook tegen ongewenste programma’s schoon te maken, en nu moeten we naar een tijdelijk bestand dat vrij snel ophopen op het systeem schijf te nemen.

Veeg tijdelijke bestanden

Memory gehamerd ze goed, heel snel, dus je moet regelmatig te ontdoen van hen. Om het doel te bereiken, kunt u de ingebouwde Windows gereedschap of software van derden te gebruiken. Het is noodzakelijk om beide methoden te overwegen.

Gereedschap OS

Deze methode is niet de installatie van hulpprogramma’s van het internet nodig.de volgende stappen moeten worden gedaan:

 1. Klik op het icoon “Deze computer” en klik met de rechtermuisknop op dat station, willen wij duidelijk. U moet de eigenschappen van deze schijf te krijgen.
 2. Ga nu naar het tabblad “Algemeen” en klik op Schijfopruiming. Hulpmiddel om zelfstandig te beoordelen van de hoeveelheid geheugen die kan worden vrijgegeven.
 3. Check out die bestanden, die het systeem te wissen, en klik op de knop “OK”.

Ccleaner

ook goed om te gaan met deze taak en Ccleaner, die op de officiële site van de ontwikkelaar kan worden gedownload van het internet gratis. Voer het programma uit en doe het volgende:

 1. Wacht op het nut en klik op het tabblad “Cleanup”.
 2. Pas de installatie van zuivering Windows en applicaties van derden. Simpel gezegd of verwijderen tikken waar u wilt.
 3. Druk op “Analyse” en wacht tot de scan OS.
 4. kijken naar de samenvatting, die Ccleaner u, en klik vervolgens op “Wissen.”

Belangrijk! Voordat een manipulatie, is het noodzakelijk om te kijken naar de mand. Het kan de bestanden die je nog nodig hebt.

Ccleaner en omgaat met het verwijderen van systeembestanden:

 1. Open in utility tool genaamd “Disk Cleanup.”
 2. Wacht tot u een lijst van bestanden te maken en klik op “Clean up systeembestanden”.
 3. U krijgt een aanvullende lijst van gegevens die kunnen worden gereinigd zien. Er zullen oude updates en andere onnodige dingen. Klik gewoon op “OK” om het reinigen uit te voeren.

Clear de

Registreer hier te accumuleren een bos van overbodige informatie – vele opnames van die programma’s die al lang geleden zijn verwijderd. Waarschijnlijk heb je niet eerder gebruikt Revo Uninstaller of Ccleaner, waarom heb je nodig om te reinigen uw register noodzakelijk is.

Belangrijk! In geen geval niet “manual” verwijdering doen omdat je het risico om alles wat je nodig hebt te verwijderen, en het zal leiden tot een onjuiste bediening van het besturingssysteem.

Ccleaner, waarover we zojuist hebben gesproken, kundig omgaan met dit probleem voor u:

 1. Inclusief Utility op en kies het tabblad “Registreer”.Vervolgens klikt u op “Zoeken naar problemen” en wacht tot het einde van de Windows-analyse.
 2. Klik op “Bewerken”.Open vervolgens het menu en bood om backups te maken. Het ermee eens of niet – het is aan jou.
 3. Again klik “Correct”, en alle problemen met het systeem het zal worden opgelost in een paar seconden.

Belangrijk! Beginnende gebruikers, waardoor het de eerste keer, zag meteen dat hij de opkomst van de computer veroorzaken.

Hoe maak je een laptop volledig schoon te maken en de snelheid te verhogen? Er is slechts de laatste stap om ons doel te bereiken.

Auto

Voor laptop snelheid reageert en inbedrijfstelling lijst. Om die programma’s die op de achtergrond draaien te krijgen. Hun aantal is recht evenredig met het remsysteem beïnvloeden.

We hebben geen baan absoluut alle programma’s uit de lijst nodig, dus het volgende doen:

 1. op het toetsenbord en druk op de Win R. Beat in de daarvoor bestemde ruimte “msconfig”.
 2. Ga naar Opstarten en schiet een teek met die toepassingen die u niet nodig hebt. Laat de anti-virus alleen die applicaties, zonder welke geen desktop zal werken.

Zoals u kunt zien, is er niets te ingewikkeld om te gaan met lage self-pc-prestaties van het systeem. We hopen dat u hebben onze opties gelezen en beoordeeld hoe slim je laptop kunt werken, zelfs onder zware belasting is echt nodig programma’s en bestanden.

Toshiba PA5162U-1BRS Batterij 5600mah 10.8V

LG BL-T3 Batterij 2000mAh/7.4Wh 3.7V

Microsoft BV-T5E Batterij 3000mAh/11.6wh 3.85V

Motorola GK40 Batterij 2200mAh 3.8V

Miscrosoft BV-T4D Batterij 3340mAh/12.9Wh 3.85V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *