Hoe het geheugen in uw laptop te veranderen

Om de geheugenmodules in de laptop snel veranderen, moeten we eerst weten waar de slots.Verwijder vervolgens het deksel en voeg een nieuwe module.Of verander de oude naar de nieuwe geheugenmodules.
1
komen vaak aan de eigenaren van notebooks geheugen vervangen nodig.Het is vaak niet genoeg.Daarom kunnen we niet een nieuwe te kopen, maar gewoon om de reeds bestaande laptop verbeteren.Om de operationele geheugen wijzigen, moet u eerst bepalen waar het zich bevindt.We zijn op zoek naar deze informatie in de handleiding van uw notebook of op het internet.Vaak operationele geheugen ondergedoken behuizing, die is gelegen aan de achterkant van het apparaat.Maar sommige modellen geheugen kunnen onder toetsenbord of het moederbord zelf.In een dergelijk geval zou moeten gedeeltelijk demonteren van de laptop.
2
Als sleuven voor geheugen modules zijn hieronder, en ze sloot het deksel, neem dan gewoon een schroevendraaier en schroef bouten.Vooraf de batterij te verwijderen.Vervolgens neemt u de plastic kap.We kunnen één of meer geheugenmodules SO-DIMM of SO-SIMM zien.Dit zijn analogen van geheugen desktopcomputers, maar lang.Opzij tabbladen en verwijder voorzichtig modules.Vervolgens op dezelfde manier waarop we meer te zetten en zet de kap.Gedaan.
3
Als operatieve geheugen zich onder het toetsenbord of door het moederbord, het zal een beetje moeilijker.We moeten de laptop uit elkaar te halen.Meestal demontage proces begint met het voorpaneel.Verwijder de batterij, schroef de bouten die het paneel vast te houden.Draai vervolgens over de laptop en verwijder het paneel.Voor ons zal bouten die het toetsenbord te houden.Schroef ze terug naar beneden het toetsenbord.Als u wilt om het volledig te verwijderen, moet u het lint kabel die gaat naar het moederbord los te koppelen.Vervolgens kijken naar een stalen paneel dat de operationele geheugenverbergt.Schroef en verwijder de schroeven.Dus we hebben om het geheugen.Verplaats nu afgezien van de clips en trek de module.Dan zetten we in hun plaats een nieuw operationeel geheugen .Alle handelingen worden uitgevoerd in omgekeerde volgorde.

Tip 2: Hoe RAM vervangen in de laptop

In tegenstelling tot een computer thuis laptop kan niet worden bijgewerkt, om het te zetten krachtigere processor of vervangen van de videokaart.Maar zelfs in laptop kunt u meer RAM-geheugen toe te voegen of gewoon vervangen verwend.Deze procedure zal onder de macht van iedere gebruiker, zelfs zonder relevante werkervaring.Hoeft alleen maar enige tijd duren.
1
direct bepalen het type geheugen dat nodig is voor een laptop nodig.Neem het moet de operationelegeheugen , die geschikt is voor de interface verbinding op uw laptop zijn.Het feit dat de notebook heeft een heleboel verschillende opties voor contactpersonen geheugen.Er zijn micro-DIMM, SO-DIMM, en andere variaties.Gewoon opschrijven alle kenmerken van het geheugen en mee te nemen naar de winkel.Ofwel breng uw handleiding met technische specificaties.Daar vindt u halen geheugen onder uw interface.Je hoeft alleen maar om de capaciteit van het geheugen strip te bepalen.
2
Als je kunt veroorloven beter rekening meer RAM, omdat dit de snelheid van de laptop niet alleen maar zal toenemen, maar ook het leven offline te verlengen.Hoe meer geheugen op de laptop geïnstalleerd, hoe minder werk het wisselbestand van de harde schijf, en dus de batterij langer meegaat.
3
Nu dat je hebt besloten en kocht de operationele geheugen , beginnen de vervanging proces.Het proces is zeer snel en eenvoudig.Zet het voorpaneel laptop beneden.Het is wenselijk iets zacht te zetten, zoals bij het proces van het afwikkelen van het frontpaneel schroef wordt gedrukt.
4
RAM compartiment is in het midden van het lichaam, van de bodem op de achterkant van de notebook.Verwijder de schroef waarmee de kap die de toegang tot het geheugen van de notebook dekt beveiligt.Verwijder het deksel.Nu is de geheugenmodule te verwijderen voorzichtig.Installeer de nieuwe geheugenmodules.We moeten voorzichtig handelen.De module moet soepel gaan.Stel geheugen mis is onmogelijk.Als u denkt dat geheugen niet in aanraking komt, niet te duwen doen, proberen om de positie van het geheugen strip iets veranderen.Welke kant je nodig hebt om het geheugen operationele , duidelijk zichtbaar op de plaats van de contacten in te voegen.Dus het moet niet worden verward.Na het installeren van de schroef deksel terug.
Bronnen:
  • hoe u het geheugen zelf
vervangen Opmerking
Thuis in het proces van vervanging van het RAM-geheugen is niet in een haast.En zorg ervoor dat de batterij te verwijderen.Omdat RAM is gevoelig voor statische elektriciteit, kan het gemakkelijk worden beschadigd als de batterij is aangesloten op de notebook.Blijf kalm en verwijder de geheugenkaart voorzichtig om niet de dunne contactgroepen beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *