Hoe de levensduur van uw laptop Verleng

Laptop of notebook reparaties zijn kostbaar en soms vervanging de enige optie wanneer een beschadigd is . Bovendien, alleen maar omdat een laptop is mobiel in design maakt het nog niet goed geschikt om gewoon overal worden gebruikt . Volg deze tips om de levensduur van uw laptop te verlengen en haal het meeste uit uw investering . Wat je nodig hebt
Laptop tas
Perslucht
microfiber handdoek
LCD -scherm schoner
Toon Meer instructies
Hoe je het leven van een laptop 
Verleng < br > 1

Houd vloeistoffen weg te best verlengen de levensduur van uw laptop . Hoewel het lijkt misschien vanzelfsprekend niet om koffie te drinken direct boven het toetsenbord , een frisdrank opende een paar meter afstand is ook onveilig , vanwege mogelijke splatter . Het kan slechts een druppel te nemen om schade te veroorzaken . Sommige laptops zijn meer morsbestendig , maar velen , waaronder diverse sub-notebooks of UMPC’s , op de markt zijn zeer gevoelig voor vocht . Kopen van 2

Verleng de levensduur van uw laptop door de systeemcomponenten reinigen volgens de fabrikant instructies . Dit omvat het gebruik van reinigingsmiddelen ontworpen voor uw laptop . Voorzichtigheid is geboden met zelfgemaakte schoonmaakmiddelen , zoals gedestilleerd water en alcohol , omdat deze de laptop afwerking kunnen aantasten of een residu achter op het scherm . Besparen geld in plaats van vergelijking winkelen voor computer en LCD veilige schoonmaakmiddelen.
3

Gebruik een lichte aanraking bij het reinigen van de laptop scherm en vermijd het toepassen van reinigingsmiddel rechtstreeks op het LCD-scherm . Voor hardnekkige gebieden proberen een microfiber handdoek en opnieuw toe te passen reinigingsmiddel indien nodig , opnieuw , terwijl het beperken van de druk .
4

Verwijder stof vaak als het een van de laptop erger vijanden . Perslucht is de prijs , verkocht voor minder bij discounters waard , en moet een lange tijd duren met een laptop . Volg zowel het product instructies en waarschuwingen met betrekking tot het gebruik . Zorg ervoor dat de computer is uitgeschakeld , en niet alleen in stand-by , voor gebruik.
5

Bescherm uw laptop tijdens het reizen of transport van de computer in een auto of buiten. Verpak de laptop in een goed gevuld , goed passende tas die houdt de laptop vast te zetten . Beperk de blootstelling aan de zon , warmte en harde elementen . Computers met een standaard harde schijven , in plaats van flash-geheugen , zijn gevoeliger voor beweging .

Positie 6 uw laptop op een harde ondergrond , terwijl deze is ingeschakeld of in gebruik zijn . Zachte oppervlakken of weefsels kunnen ventilatieopeningen , die kritisch zijn voor de laptop niet oververhit raakt zijn te blokkeren . Als u denkt dat uw laptop is te warm loopt , herstart het systeem en kijk naar de CPU shutdown setting en de huidige temperatuur . Optioneel , installeer een programma zoals PC Tools , uw laptop CPU- ventilatorsnelheid en temperatuur van het systeem te identificeren .
7

Overweeg een externe monitor en /of het toetsenbord als u de laptop voor langere tijd of thuis . Verleng de levensduur van uw laptop door niet te plaatsen onnodige eisen aan de machine . Sommige laptops zijn ontworpen voor zwaar gebruik , maar lagere-end en kleinere modellen kan niet zo duurzaam .

Aanbevolen producten:

BATTERIJ THUNDEROBOT SQU-1406 – 14.4V – 5200mah – accu

BATTERIJ LG LB62119E – 11.1V – 5200mAh – accu

BATTERIJ LENOVO 45N1120 – 11.1V – 4250mAh/48Wh – accu

BATTERIJ TOSHIBA PABAS213 – 10.8V(Compatible with 11.1V) – 4400mAh/48wh – accu

BATTERIJ IBM 44V4145 – 3.6V – 3.7Ah 13.3Wh – accu

accu-pc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *