Aanzetten een Dode Laptop

Als uw laptop computer niet wordt ingeschakeld, kan het gebroken worden en moeten repareren. Een deel van de tijd, hoewel, het probleem is niet uw computer bij allen – het is uw voeding. Andere tijden, de batterij is dood. En, ten slotte, het zou zomaar kunnen dat uw computer is prima, maar het is gewoon niet reageren op de uit-knop.

Een dode Batterij

Gewoon omdat je denkt dat de batterij van uw computer wordt opgeladen, betekent niet dat het eigenlijk is. Het is heel goed mogelijk dat uw stekker gleed uit de muur of uit uw computer, terwijl het zou moeten worden opgeladen. Aan de andere kant, veel computers niet echt uit te schakelen wanneer u ze uit te schakelen, en blijf trekken stroom van de batterij.

Vaststelling van een lege batterij is makkelijk te doen. Sluit uw computer in zijn voeding, wacht een paar minuten en zet hem aan. Als dit werkt, is de batterij het probleem was.

Dirty Batterij Terminals

Soms is de terminals voor accu van uw laptop computer te krijgen stoffige of vuile en het heeft geen contact te maken. Als dit gebeurt, zal uw computer niet op de accu en kan niet worden ingeschakeld als u niet de stekker te hebben. Om het probleem op te lossen, verwijder de batterij.

Verwijder de batterij door het opgooien van uw computer over om deze te openen en het vinden van de veerbelaste schakelaar die in bezit. Houd de schakelaar en til de batterij omhoog of schuif deze uit. De terminals zullen in een klein blok ergens op de batterij die overeenkomen met metalen vinnen of pinnen op uw computer. Gebruik perslucht om ze op te blazen schoon en veeg de contacten van uw computer met een zachte doek.

Plaats de batterij, wacht een minuut of zo, en probeer je computer aan te zetten.

Een Dode Power Supply

Als uw laptop niet opstart vanwege een lege batterij en de batterij laadt niet, zou je een dode voeding hebben. Om uw voeding te testen, sluit deze aan op uw computer en kijk of de batterij licht oplicht. Als dat zo is, kan de voeding niet het probleem zijn.

Als dit niet gebeurt, zorg ervoor dat uw voeding netsnoer is strak – soms het snoer dat gaat van de muur naar de stroomvoorziening krijgt los. Als het snoer strak is, probeer dan de voeding met een andere compatibele computer of probeer een andere voeding met uw computer – ze zijn niet zo duur om te kopen. Als u erachter te komen dat uw voeding is het probleem, zult u ofwel moeten naar een nieuwe kopen of een vervanging onder garantie van uw laptop computer gestuurd.

Wanneer Computers reageert niet

Als uw laptop computer niet reageert op een druk op de knop of iets anders, kan het zijn dat het is opgesloten. De kracht op de meeste notebook computers is niet als een muur schakelaar. Het kan fysiek snijd de macht, maar stuurt ook commando’s, met inbegrip van de opdracht om te gaan slapen of wakker te worden. Soms moet je je computer echt terug te zetten naar de power-knop te laten werken.

Trek de stekker van de voeding van de computer en verwijder de batterij met behulp van de bovenstaande procedure. Houd de knop omlaag met uw vinger gedurende ten minste 30 seconden, maar u kunt ook houden om meer, als je wilt. Twee minuten is waarschijnlijk meer dan genoeg en vijf minuten is zeker meer dan voldoende. Dit zal duidelijk uit elke opgeslagen lading in uw computer.

Laat de uit-knop, en steek de voeding van uw computer weer in (ervan uitgaande dat jij de stroomvoorziening gaat). Je hoeft nog niet de batterij nodig. Wacht een minuut of zo, dan houdt u de power-knop om deze in te schakelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *