Hoe een notebook toetsenbord schoonmaken

Mensen gebruiken notebook computers in allerlei instellingen , dus het is geen wonder dat na verloop van tijd het laptop  toetsenbord onderdelen beginnen te plakkerig krijgen en gunked up met voedsel en ander vuil . Leren hoe je het toetsenbord goed te reinigen verlengt de levensduur van uw laptop en voorkomen dat u hoeft te dure reparaties in de toekomst . Instructies
1

Neem de sleutels uit. Met behulp van een schroevendraaier of pincet , zachtjes elke toets los te wrikken van het laptop  toetsenbord . Het moet veel kracht voor nodig om dit te doen . Sommige toetsen kunnen een draad verbonden aan hen hebben , zodat u uiterst voorzichtig bij het verwijderen van hen. Kopen van 2

Doe in een beetje elleboog vet . Deze volgende stap is vervelend, maar zeer belangrijk . Haal het uiteinde van een wattenstaafje licht vochtig met alcohol en reinig het toetsenbord grondig rond elke sleutel -slot . Vermijd de rubberen pads en draadverbindingen en richten zich op de plastic onderdelen die kunnen worden bestreken in frisdrank of andere stoffen .
3

Verzamel alle sleutels die je af geknald in stap 1 en plaats ze in een keuken zeef . Spuit ze met een gemeenschappelijk huishouden schoner en laat ze staan ​​voor een paar minuten . Daarna grondig afspoelen en leg ze op een papieren handdoek tot ze volledig droog .
4

Smeer de toetsen . Met behulp van een goedgekeurd smeermiddel , draai elke toets ondersteboven en de vacht van de onderkant van elk. Terwijl je laat alle sleutels droge , kunt u een laag smeermiddel op het toetsenbord als u wenst , zorg dat u geen te krijgen in de notebook zelf .
5

Monteer het toetsenbord. Met behulp van uw sleutel kaart , pop de sleutels weer op zijn plaats en test het toetsenbord om te controleren of uw notebook is weer goed werkt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *