Android Dagoverzicht utorak 3 travanj 2018

Vandaag, Dagoverzicht utorak 3 travanj 2018: slecht nieuws voor KPN, video’s uit livestreams van Twitter halen, zo stelt Claudia haar S9+ meteen in, Google Tasks krijgt wellicht een vernieuwing, Google URL Shortener stopt ermee, en gif’jes afspelen op het altijd-aan scherm van diverse Samsung-toestellen. Fijn paasweekeinde!

Altijd-aan scherm van Galaxy S8/S9 en Note 8 kunnen gif’jes afspelen

In een nieuwe update van Samsung is het nu mogelijk geworden om gif’jes in te stellen op het altijd-aan scherm van de Galaxy S8, S9 en Note 8. Hiervoor moet het apparaat wel op Android Oreo draaien.

Google URL Shortener zal vanaf 2019 voor niemand meer te gebruiken zijn. Dit maakt Google bekend. De dienst om linkjes te verkorten naar goo.gl zal vanaf 13 april voor nieuwe gebruikers niet meer te benaderen zijn, terwijl bestaande gebruikers nog tot en met 30 maart 2019 URL Shortener kunnen gebruiken.

Google Taken, ook wel Google Tasks in het Engels, zou wel eens een vernieuwd uiterlijk kunnen krijgen. Er is een nieuw logo van deze ondergesneeuwde dienst opgedoken. Wat Google precies wilt met Google Taken is onduidelijk, aangezien het in Google Keep, Inbox en Agenda al soortgelijke functionaliteiten heeft.

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn populaire smartphones die veel in hun mars hebben op het gebied van hardware en software. Ik heb na verloop van tijd een en ander aangepast en in dit artikel zet ik op een rijtje wat dat precies is.

Twitter heeft de Timestamps gelanceerd. Met deze functie kun je aangeven vanaf welk moment de live video gedeeld moet worden. Op deze manier hoef je niet meer de hele live video te delen.

De wereld van de communicatie verandert snel en daarmee verschuiven ook de aandelen die bepaalde bedrijven hebben in de markt. KPN is niet langer meer de grootste wanneer het gaat om vaste telefonie, het bedrijf Ziggo is nu de grootste.

ASUS A41N1501 Batterij 48Wh 15V

Bose 404600 Batterij 2300mah 11.1V/12.4v

HP 789609-001 Batterij 9220mAh/35Wh 3.8V

MSI S93-0404250-D04 Laptop-oplader

Philips ME202C Batterij 7200mah 11.1V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *