Samsung Galaxy Note 9 wordt eerder aangekondigd vanwege tegenvallende S9-verkopen

Het eerste rapport over de lancering van de Samsung Galaxy Note 9 is opgedoken en hierin wordt gesproken van een vervroegde lancering in juli of augustus.

Lancering Samsung Galaxy Note 9

Bijna elk jaar duiken er lang voordat er een Samsungtoestel wordt aangekondigd, berichten op over de datum of het tijdsbestek waarin de lancering zal gaan plaatsvinden. Ook dit jaar is geen uitzondering. De doorgaans betrouwbare bron ‘The Investor’ laat weten dat de aankondiging eerder zal zijn dan maand waarin de Note 8 werd aangekondigd. Ze baseren dit op informatie die ze hebben verkregen over de productie van de beeldschermen voor de Note 9.

The Investor wist vorig jaar juli ook al de exacte datum van lancering van de Note 8 te melden en dat deden ze ook bij de Samsung Galaxy S9. We kunnen de Note 9 dus voor 23 augustus van dit jaar verwachten en het rapport gaat uit van juli/augustus. De ontwikkeling van de firmware voor het vlaggenschip is ook twee weken eerder begonnen dus een vervroegde lancering  zou hiermee overeen kunnen komen.

Tegenvallende verkopen S9

De reden voor de vervroegde aankondiging zou te wijten zijn aan tegenvallende verkopen van de Galaxy S9-serie. Daarnaast staan er ook weer nieuwe iPhones op de planning in september, Samsung wil Apple voor zijn met de lancering van een nieuwe smartphone.

Voor nu is nog niet bekend hoe de verkopen van de Galaxy S9 en Galaxy S9+ verlopen. Samsung heeft hier nog geen cijfers over vrij gegeven maar gaat ervan uit dat ze beter zullen verkopen dan de S8. In thuisland Zuid-Korea denkt men er toch anders over. Consumenten geven daar aan dat ze niet al te enthousiast zijn over de S9: “Just a new smartphone.” Veel S8-eigenaren zijn ook niet van plan om te upgraden naar een S9 aangezien de upgrade voor hen niet de moeite waard is.

De Samsung Galaxy Note 9 zou wel eens voor een grote verandering kunnen zorgen. Verschillende berichten doen namelijk melding van de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Dat beeldscherm zou een 6,38 inch OLED-scherm zijn. In de komende weken zal er meer ‘nieuws’ naar buiten komen. We houden jullie op de hoogte!

HP 789609-001 Batterij 9220mAh/35Wh 3.8V

MSI S93-0404250-D04 Laptop-oplader

Motorola SPN5632B Laptop-oplader

Batterij voor Bose Soundlink Mini 2 Pack

Philips ME202C Batterij 7200mah 11.1V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *