Casio kondigt limited edition smartwatch met saffieren scherm

Casio heeft een limited edition smartwatch aangekondigd met een saffieren scherm. Het horloge is een variant op de al beschikbare WSD-F20 en zal in een oplage van 700 exemplaren uitkomen. Dit zal in juni van dit jaar gebeuren.

Casio WSD-F20

Eén van de bijzonderste smartwatches met Android Wear, pardon, Wear OS by Google, is de Casio WSD-F20. Dit horloge is namelijk gemaakt voor puur outdoor-gebruik. Daarom heeft het ook een always-on modus met een speciaal monochroom scherm waardoor de accu in deze modus een maand mee kan gaan. Ook is het uiterlijk typisch Casio met een dikke behuizing, flinke randen en felle kleuren. Aan het begin van 2017 werd al de reguliere WSD-F20 aangekondigd met een mooie oranje kleur. Ook is er tot tegenstelling tot zijn voorganger nu wel GPS aanwezig, een vrij handige functie voor als je veel buiten bent.

Nu komt er een nieuwe limited edition van de WSD-F20 uit. Deze heeft een saffieren scherm. Dit is een materiaal wat extra krasbestendig is. Wel zo praktisch als je aan het raften bent! Als je denkt ‘was er laatst niet een smartphone met een saffieren scherm’ uitgebracht, dan klopt dit.

HTC deed dit namelijk met de U Ultra die ook in Nederland beschikbaar was. Het nadeel van saffier is dat het sneller breekt en duurder is om te maken. Je zou dus kunnen verwachten dat deze WSD-F20SC-BK (zoals de volledige naam luidt) ook een stukje duurder is dan de 500 dollar van de standaardversie.

Ook nieuw is de band van het horloge die extra stevig en duurzaam is door speciale schakeltjes, een zogenoemde ‘field composite band.’ De kleurstelling van zwart en goud is ook nieuw en zorgt voor een andere uitstraling. De knoppen zijn daarnaast weerbaarder gemaakt met een speciale IP-behandeling. De limited edition komt eind juni beschikbaar in een oplage van 700 exemplaren. Waar het horloge precies gaat worden verkocht is nog niet bekend, evenals de prijs.

Alcatel TLi017C1 Batterij 1780mah 3.8V

Samsung S24A300B S27B350H Laptop-oplader

Dell H250AD-00 7GC81 HY6D2 Laptop-oplader

Samsung EB-BT330FBE Batterij 4450mAh 3.8V

Acer AC13C34 Batterij 2640mAh 11.4V

DELL H6T9R RV8MP Batterij 44wh 11.1V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *