Dit zijn alle Huawei P20-toestellen met bijbehorende hoesjes

Het duurt nog twee weken maar de persrenders, de hoesjes en zelfs de handleiding van de Huawei P20-toestellen lijken al te zijn gelekt. De P20 moet in vijf verschillende kleuren komen de beschermhoesjes passen natuurlijk bij het uiterlijk van de Huawei P20.

Persrenders Huawei P20

De persrenders laten drie varianten van alle drie de P20 toestellen zien. De standaard P20 zal beschikbaar zijn in het zwart, blauw en roze-goud. De P20 Pro komt ook in zwart en blauw, maar heet een speciale Twilight-uitvoering. Deze is paars aan de bovenkant en loopt over in een turquoise kleur. De Huawei P20 Lite is de vreemde eend in de bijt. Uiteraard komt de Lite ook in het zwart, maar daarnaast zal de Lite beschikbaar zijn in lichtblauw en goud. Check de afbeeldingen van de telefoons hieronder.

Naast de persrenders zijn ook de gebruikershandleiding gelekt. Daarin kunnen we meer informatie bekijken van de toestellen. Het blijft natuurlijk een lek, dus deze informatie kan uiteindelijk nog zijn veranderd in de toestellen. De P20 beschikt over een 3400mAh batterij terwijl de P20 Pro wordt uitgerust met een 4000mAh batterij. Dit is dezelfde batterij die in de Huawei Mate 10 zit. Daarnaast lijkt het erop dat de P20 geen microSD slot meer heeft. Daaruit kunnen we concluderen dat er ook geen koptelefoon uitgang in de telefoon is te vinden.

Dankzij een aantal video’s van Huawei weten we dat het bedrijf hoog inzet op de camera van de toestellen. Zo zou de P20 Pro een telefotolens krijgen die een hybride zoom van 3 keer mogelijk maakt. De P20 en P20 Pro hebben dual camera’s met een f/1.6 en f/2.4 diafragma. De handleiding heeft het ook over een infrarode witbalans sensor en een autofocus die werkt met een laser.

Deze specificaties wil je natuurlijk beschermen met een bijpassend beschermhoesje. Gelukkig zijn deze ook al gelekt. De P20 krijgt zwarte, roze en gouden hoesjes die bestaan uit siliconen. De P20 krijgt dezelfde hoesjes, maar zal ook een flipcover krijgen. Check de hoesjes hieronder.

Prijzen

Het lijkt erop dat de gelekte prijzen van de P20-serie aardig in de goede richting zit. Zo moet de Huawei P20 Huawei Lite 370 euro kosten, de Huawei P20 680 euro en de Huawei P20 Pro 900 euro. De officiële onthulling van deze toestellen is op 27 maart.

Lenovo ThinkPad Tablet 10

Acer AP14F8K Batterij

Acer Iconia Tab A100 A101

Iconia ADP-18TB_A Laptop-oplader

Microsoft Pro_3 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *