UW MACBOOK OF LAPTOP ACCU LAADT NIET OP?

U heeft uw laptop wel aan de stroom aangesloten, maar merkt dat de accu niet of nauwelijks meer oplaadt? Dit is een veel voorkomend probleem waarvoor verschillende oorzaken bestaan. Natuurlijk kan de accu zelf kapot zijn, maar ook de oplader kan aanleiding voor het probleem zijn. Wat ook voorkomt is dat het stroomaansluitpunt (DC-jack) geen contact meer maakt. Het gevolg: de laptop accu laadt niet op.

Gelukkig zijn voor alle oorzaken ook oplossingen te vinden! Bij de specialisten van PC Refresh zijn alle trucs en technieken bekend. Hieronder vindt u enkele van deze oorzaken en informatie over mogelijke oplossingen die PC Refresh u biedt.

WINDOWS LAPTOP LAADT NIET OP

PC Refresh repareert dagelijks alle voorkomende defecten aan vrijwel alle merken laptops. Uw laptop accu laadt niet op? De meest voorkomende oorzaak is een defecte accu, die na verloop van jaren minder sterk wordt en uiteindelijk helemaal geen capaciteit meer heeft. Maar een versleten accu is niet de enige denkbare oorzaak.

Laat de computerspecialist daarom vaststellen of de accu (batterij) moet worden vervangen, de adapter (oplader) moet worden vervangen of dat een DC-jack reparatie nodig is. Elk merk en model laptop heeft weer een eigen type batterij, oplader en stroomaansluitpunt. Er zijn zelfs nog andere oorzaken denkbaar voor het feit dat uw laptop niet meer oplaadt.

Wat PC Refresh u biedt is een vrijblijvende diagnose. Hiermee krijgt u vooraf inzicht in de mogelijkheden, kosten en doorlooptijd.

MACBOOK LAADT NIET OP

Elke laptop heeft zijn eigen type accu (batterij) en oplader (adapter), dat geldt ook voor Apple MacBooks. Uw MacBook Air of MacBook Pro laadt niet op? De meest voorkomende oorzaak is de MacBook accu, die na verloop van tijd zijn capaciteit verliest en na een aantal jaren helemaal niet meer oplaadt. In dat geval moet de accu worden vervangen. Een andere oorzaak is een defect in de MacBook oplader, bijvoorbeeld door een kabelbreuk. In dat geval moet de MagSafe adapter worden vervangen.

Bose 88796 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

Apple MacBook Air 13 A1466

12W Wireless Bluetooth Speaker Bulb LED RGB

Dell PW116 R224M RM112 Laptop-oplader

ThinkPad T400s ThinkPad T410s

DELL 4GVGH Batterij 84Wh 11.4V

2 Wheels Hover Scooter Banlance battery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *