Gerucht: LG G7 en G7+ komen uit in mei, lancering LG V40 uitgesteld

Het eerstvolgende vlaggenschip van LG is waarschijnlijk een tijdje uitgesteld. Dit zou te maken hebben met het feit dat de G7 iets nieuws moet doen om de Androidgebruiker te overtuigen. Nu lijkt het erop dat het vlaggenschip van LG in mei zal uitkomen.

Aankondiging in april?

Via verschillende Koreaanse media komt nieuws naar buiten dat de LG G7waarschijnlijk in mei op de markt zal komen. Daarnaast zullen we aan het einde van april waarschijnlijk een officiële aankondiging krijgen van de LG G7. Dit komt dan overeen met het nieuws dat we tijdens het Mobile World Congress van LG zelf kregen. De berichten geven ook aan dat een aantal telecombedrijven in de komende weken presentaties krijgen over de specificaties en features van de nieuwe telefoon.

Volgens de geruchten heeft de LG G7 de inmiddels welbekende notch in zijn ontwerp opgenomen. De inkeping aan de bovenkant is gemaakt in een OLED-scherm. Verder zien we dat de telefoon een aantal front camera’s heeft en verschillende sensoren. Op deze manier haalt LG G7 een redelijk optimale body-scherm-ratio zonder dat het al te veel op de eerste notch-telefoon lijkt.

Onder de motorkap van de LG G7 zit vermoedelijk een Snapdragon 845-chipset en een “upgrade” ten opzichte van de voorgaande telefoons. Dat betekent dat er waarschijnlijk 6GB RAM en 64GB intern geheugen aanwezig is. De G7+ modellen hebben ook 6GB RAM en 128GB intern geheugen. De camera aan de achterkant is een dual sensor met 16 megapixel die verticaal is gepositioneerd. Alle AI-mogelijkheden uit de V30S zullen aanwezig zijn in de G7. De batterij is waarschijnlijk een 3000mAh-versie, die ook in de Samsung Galaxy S9 zit.

Dan is alleen de prijs nog een vraagteken. Daar geven de geruchten ook meer informatie over. De prijs in Zuid-Korea ligt omgerekend waarschijnlijk tussen de 700 en 800 euro.

Mogelijk uitstel LG V40

De release van de G7 in mei betekent nog iets anders. De V-serie van LG zal namelijk worden opgenomen in de G-lijn. Dit komt omdat het uiterlijk van de G- en V-modellen te veel op elkaar gaan lijken. De release van de V40 wordt ook uitgesteld. De release van de G7 in mei zou namelijk te dicht liggen op de release van de V40 in september. De V40 zal dan waarschijnlijk in november worden uitgebracht. Een officiële aankondiging van LG moet binnenkort naar buiten worden gebracht.

BOSE SOUNDLINK Mini I Series

MICROSOFT G3HTA003H G3HTA004H Batterij

Acer AP14F8K Batterij 4550mAh/17.2Wh 3.8V

Lenovo BL253 BL233 Batterij

DELL NHXVW Batterij 87WH 11.1V

HP 504966-001 TFX0220D5WA Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *