Dit zijn de Huawei P20, P20 Lite en P20 Pro met notch

Geen onaangekondigd Androidtoestel blijft onaangetast door Evan Blass. Deze ‘lekker’ heeft nu promo-afbeeldingen van de Huawei P20, P20 Lite en P20 Pro met de wereld gedeeld.

Huawei P20, P20 Lite en P20 Pro 

De Huawei P20-serie komt eraan, dat weten we allemaal, want Huawei heeft dit zelf aangegeven: ze worden tijdens een evenement op 27 maart in Parijs worden gepresenteerd. Helaas blijft er geen details geheim voordat dit event start. We hebben al adviesprijzen en foto’s van de toestellen voorbij zien komen en nu zijn er afbeeldingen opgedoken waarop de voor- en achterkant van de toestellen duidelijk te zien zijn.

Van boven naar onder zie je de Huawei P20, de Huawei P20 Lite en de Huawei P20 Pro en ze wijken alle drie op hele kleine details van elkaar af. De grote lijnen komen wel met elkaar overeen zoals de notch of inkeping bovenin het scherm, dunne schermranden waarbij de onderste iets dikker is en twee of drie camera’s aan de achterzijde van de toestellen.

De Huawei P20 bovenin heeft lijkt de vingerafdrukscanner aan de voorzijde te huisvesten, de P20 Lite toont deze knop daarentegen aan de achterkant en de P20 Pro weer aan de voorzijde. De eerste twee beschikken over een dubbele camera en de Pro heeft er zelfs drie op de achterkant. Deze drie camera’s komen overeen met eerdere geruchten.

Andere mogelijke specificaties van de P20 Pro zijn een portretmodus eneen hybride zoom-functie, een 4.000mAh-accu en een Always On-display. Eerder werd ook gesproken van Android 8.1 Oreo.

Beschikbaarheid Huawei P20

De Huawei P20 en de Huawei P20 Plus of Pro zullen tijdens een evenement op 27 maart in Parijs worden gepresenteerd. De Lite-versie wordt meestal in de periode erna gelanceerd. De Huawei P20 Lite zou volgens geruchten € 369,- gaan kosten, de Huawei P20 en P20 Pro respectievelijk € 679,- en € 899,-.

accu voor uw Bose Soundlink Mini 2 Pack

DELL 4GVGH Batterij 84Wh 11.4V

Samsung EB-BN910BBE Batterij 3220mah 4.4V

Acer AC13C34 Batterij 2640mAh 11.4V

Dell 235W PW116 R224M H235P-00 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *