Honor 9 ontvangt update naar Android 8.0 Oreo

We krijgen de eerste berichten binnen over het ontvangen van een update naar Android 8.0 Oreo op de Honor 9. Het toestel wordt tevens geüpdatet naar het nieuwe EMUI 8.0.

 Oreo voor de Honor 9

Onlangs publiceerde Honor een lijst van toestellen die de update naar Android 8.0 Oreo zullen ontvangen. Onder deze toestellen zien we ook de Honor 8 Pro en Honor 9 staan. De Oreo-uitrol is vervolgens in februari in het Verenigd Koninkrijk gestart en inmiddels is de update voor de Honor 9 ook hier aanbeland.

In de update naar de eigen schil van Huawei, EMUI 8.0, zit Android 8.0 Oreo verwerkt. Tezamen brengen ze een aantal nieuwe mogelijkheden naar de Honor 9. Zo is er de picture-in-picture-functie die je de mogelijkheid geeft bijvoorbeeld Netflix en YouTube te bekijken ook al ga je uit de app. Ook zullen er ‘notification dots’, gekleurde bolletjes op de iconen, worden toegevoegd zodat je kunt zien dat deze app een melding voor je heeft. Honor zelf zal het toestel voorzien van nog betere tips om alles uit het toestel te halen. Daarnaast zal de instellingen-pagina met elf opties in plaats van achtentwintig een stuk eenvoudiger worden.

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

Acer PA-1450-26 Laptop-oplader

Lenovo ADLX65NCC2A Laptop-oplader

Sony ACDP-100D01 Laptop-oplader

MSI BTY-L77 Batterij 7500mAh/83.25Wh 11.1V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *