Verpakking HTC Desire 12 onthult specificaties

HTC zal tijdens het komende MWC geen product lanceren, maar er zal dit jaar nog wel een toestel van het merk uitkomen. Er is nu een afbeelding van een verpakking gelekt die de specificaties onthullen van een volgend HTC-toestel.

Doos

Om een toestel hoort een verpakking en deze verpakking moet ontworpen worden. Daarvoor moet het desbetreffende bedrijf wel weten wat voor er op de doos gedrukt moet worden. Als zo’n design dan naar buiten komt, heb je als website een redelijk betrouwbare bron voor de specificaties van een komend toestel.

Via Evan Blass was het bericht al naar buiten gekomen dat er dit jaar een toestel van HTC in de Desire-reeks zou komen. Nu is er ook een afbeelding van de doos gelekt waarop alle specificaties van dit toestel te lezen zijn.

Volgens de bedrukking op de doos zal de HTC Desire 12 een quad-core-chipset gebruiken van MediaTek met 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan interne opslag.  Het scherm zal 5,5 inch groot zijn, een pixelverhouding hebben van 720 x 1440 en het 18:9 formaat gebruiken.  Aan de achterzijde zit een 12 megapixelcamera die 1080p video kan schieten, aan de voorzijde zit een 5 megapixelcamera. De accu is 2730 mAh groot en er is de mogelijkheid om een dubbele simkaart in het toestel te gebruiken. Naast de twee simkaarten kan er ook een micro-SDkaart in het toestel gestopt worden om de opslag uit te breiden.

Beschikbaarheid

Wanneer het toestel in de winkels zal liggen en tegen welke prijs weten we niet. Zoals gezegd zal het zeker niet tijdens het MWC 2018 worden gepresenteerd. Wellicht zal het later samen met de HTC U12 gelanceerd worden tijdens een apart evenement.

De keuze van HTC om een dergelijk toestel te maken is wel te rechtvaardigen. Ten eerste heeft elk bedrijf met een smartphone-portfolio een toestel in het lagere segment nodig. Er zijn genoeg markten waar je zo’n toestel kwijt kunt en de marges zijn veel hoger op een toestel met dergelijke specificaties. Hoe groot die marge ook zal zijn, het zal HTC niet direct uit de zorgen halen wanneer het om de omzet gaat. Wel heeft het een fijn bedrag van Google ontvangenen 2000 minder mensen op de loonlijst staan.

ASUS A41N1501 Batterij 48Wh 15V

Clevo N150BAT-6 Batterij 62Wh 11.1V

Toshiba PA5162U-1BRS Batterij 5600mah 10.8V

Dell YFDF9 Batterij 5800mah/65Wh 11.1V

MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *