HTC EYEs, midrange-toestel wordt verwacht op 15 januari  

HTC heeft een datum bekend gemaakt voor de lancering van een nieuwe toestel. Vermoed wordt dat de HTC EYEs op 15 januari gepresenteerd wordt in China. Dit midrange-toestel komt vermoedelijk in verschillende kleuren en in twee processor-varianten.

Harmony/EYEs

Vorige maand wist de bekende ‘lekker’ Evan Blass aan te kondigen dat HTC een nieuw toestel in ontwikkeling heeft. De HTC Harmony was toen nog de naam die er aan gehangen werd, maar inmiddels lijkt het erop dat het nieuwe toestel de HTC EYEs gaat heten. Hij wordt in meerdere kleuren geleverd en er zullen twee varianten beschikbaar zijn.

We kunnen nog niet 100 procent zeker zijn van de informatie met betrekking tot de specificaties. HTC heeft hier zelf nog niets over losgelaten. De enige info die ze wel geven is de datum van lancering. Op 15 januari vindt er in China een evenement plaats waar waarschijnlijk de HTC EYEs geïntroduceerd gaat worden.

Zoals het er nu naar uit ziet gaat de HTC EYEs ons niet verbazen. De varianten van het toestel hebben hardware die ze onder de middenklassers gaan scharen.

Specs

Het FHD+-scherm zal 6 (of 5,99) inch beslaan met een resolutie van 1080 x 2160 pixels. Met het 18:9-ratio heeft dit toestel dunne randen. Het LCD3-scherm lijkt hetzelfde te zijn als die we op de HTC U11+ aantroffen.

Er worden varianten met twee verschillende processoren voorzien. De eerste is de acht-kernige Qualcomm Snapdragon 652 die draait op een max van 1.8GHz. Deze wordt vergezeld met 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslag. De tweede heeft ook acht kernen maar is met een max van 2.2GHz een stukje sneller, deze Qualcomm Snapdragon 660-processor wordt vergezeld met 6GB aan werkgeheugen en 128 aan opslag.

Voorop zal er een 5 megapixelcamera te vinden zijn en voor de achterkant wordt een 12 megapixelcamera verwacht. Aan batterij-capaciteit zal er 3930mAh aanwezig zijn. De toestellen krijgen verder een IP67-certificering en een USB-C aansluiting.

Nougat

Over de software aan boord kunnen we nog niet veel zeggen. Hij lijkt voorzien te worden van een versie van Android Nougat. Voor mensen die in de toekomst modulaire updates willen krijgen, zal dit toestel minder interessant gaan zijn. Project Treble lijkt aan telefoon met Nougat voorbij te gaan. Of deze toestellen ook van Edge Sense-technologie voorzien wordt is nog niet duidelijk.

Het toestel wordt geleverd in de kleuren  zwart, zilver en rood. Over prijzen weten we nog niets, maar laten we hopen dat HTC ons op dit vlak gaat verrassen.

Asus C31N1411 Batterij 45wh 11.4V

Panasonic FZ-VZSU74U Batterij 35Wh 7.4V

Toshiba PABAS213 Batterij 4400mAh/48wh 10.8V

Bose 061384 061385 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

Lenovo L14D2P31 Batterij 7000mAh/26.60wh 3.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *