Android Dagoverzicht dinsdag 23 januari 2018

Vandaag, dinsdag 23 januari 2018, op Androidworld: onze review HTC U11+, onze eerste indrukken: snelle Samsung Galaxy A8, veel nieuwe Moto-toestellen opgedoken, Oreo voor de Xiaomi Mi A1 en nog veel meer nieuws.

Androidworld
Nokia 7 en Nokia 6 (2018) krijgen een update naar Android Oreo
Nokia is druk bezig met het voorzien van zijn telefoons van de laatste versie-update. De onlangs gelanceerde Nokia 6 (2018) en de Nokia 7 zijn nu aan de beurt. De Nokia 6 (2017) kan binnenkort ook zijn update verwachten.

Review HTC U11+: glanzend vlaggenschip overstijgt zijn voorganger
In november van 2017 heeft HTC een nieuw vlaggenschip aangekondigd, de HTC U11+. Ik heb dit toestel een tijdje mogen gebruiken en mijn ervaringen met dit toestel lees je in deze review.
‘Dit zijn de specificaties van de Sony Xperia XZ Pro’
We zijn lekker aan het opwarmen voor het MWC dat eind volgende maand begint. Langzaamaan sijpelen er steeds meer geruchten van diverse merken naar buiten. Vandaag zien we de gelekte specificaties van de Sony Xperia XZ Pro.
LG V30 ontvangt beveiligingsupdate van januari
Gebruikers van de LG V30 krijgen momenteel een notificatie op hun toestel binnen met daarin de melding om de beveiligingsupdate van januari te installeren. Helaas wordt er geen Oreo meegeleverd.
T-Mobile introduceert UNLIMITED 4G voor Thuis
Er zijn nog steeds plekken in Nederland waar huishoudens geen vaste internetaansluiting hebben. Niet omdat ze dat niet willen maar omdat het niet kan. Speciaal voor deze huishoudens start T-Mobile eind januari met UNLIMITED 4G voor Thuis.
Eerste indrukken: snelle Samsung Galaxy A8, op de rand van Infinity
Een aantal jaren geleden heeft Samsung een nieuwe reeks aan zijn Galaxy-serie toegevoegd. Deze Galaxy A-serie positioneert zich net onder de S-serie. Vandaag is het tijd om een eerste indruk te krijgen van de onlangs gelanceerde Samsung Galaxy A8 (2018).
NU.nl: afzonderlijk notificaties instellen voor (lokaal) nieuws en sportnieuws
NU.nl heeft een nieuwe update uitgebracht voor hun app met daarin twee grote wijzigingen, waaronder de veelgevraagde mogelijkheid om notificaties voor nieuws en sportnieuws afzonderlijk in te stellen.
‘Dit zijn de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play’
Naast de afbeeldingen van de toestellen in de Moto Z3-serie, zijn er ook foto’s van de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play opgedoken.
Krijgt de Moto X5 een iPhone X-notch?
Na de toestellen in de Z3- en de G6-serie zijn we nu aanbeland bij de Moto X5. Ook van dit mid-range toestel is een afbeelding opgedoken, met daarop een kenmerkende feature van de iPhone X.
‘Samsung Galaxy S6 krijgt geen update naar Android 8.0 Oreo’
De geruchten gaan al een aantal weken dat Samsung de Samsung Galaxy S6 zal gaan updaten naar Android 8.0 Oreo. Helaas zal dat wel eens ‘ijdele hoop’ kunnen zijn.
Samsung geeft een speciale versie van de Galaxy Note 8 aan alle Olympische sporters
Samsung is al jaren sponsor van de Olympische Spelen en heeft vaak speciale acties rondom dit fantastische sportevenement. Ook deze keer verschijnt er weer een speciale versie van een van hun vlaggenschepen. Deze keer stuurt Samsung de Note 8 naar de Spelen.

‘Dit zijn de Moto Z3, Moto Z3 Play en de 5G Moto Mod’
Lenovo is vanochtend met minder goed nieuws wakker geworden. Zo’n beetje alle toestellen in de Motorola-line-up van 2018 zijn gelekt en daar zal Lenovo niet blij mee zijn. Wij nemen ze allemaal onder de loep en beginnen met de Moto Z3-serie.
Xiaomi rolt Oreo-update voor de Mi A1 alsnog uit
Vorige week trok Xiaomi zijn Oreo-update terug voor de Mi A1. Het was toen nog de vraag hoe lang het zou duren voordat de aanwezige problemen verholpen zouden worden. Nu lijkt Xiaomi er al weer vertrouwen in de te hebben en rolt Oreo weer uit.

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

LG 110W Laptop-oplader

Acer ADP-135KB PA-113-05 Laptop-oplader

Lenovo ADLX65NCC2A Laptop-oplader

Acer A13-045N2A KP.0450H.001 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *