Hoe schoon Urine van een Laptop

Het is nooit goed nieuws om te vinden dat uw huisdier heeft geplast op uw laptop. In feite, in de meeste gevallen is het schokken en ergerlijk om te vinden dat uw huisdier een plas van urine heeft verlaten op uw laptop behuizing. Reiniging van vocht uit uw laptop is hard genoeg, maar schoonmaken van urine voegt een heel ander niveau van complexiteit. Het is belangrijk snel te handelen, wanneer u de urine op uw laptop vindt. Uw vermogen om uw laptop te redden hangt af van hoe snel u de vloeistof opruimen.

Wat die u nodig hebt

 • Laptop gebruiker of service handboek
 • Laptop demontage gereedschap (bijvoorbeeld schroevendraaiers, antistatische wrist wrap)
 • Washandje, handdoek of papieren handdoek
 • Katoenen wissers
 • Wrijven alcohol
 • Onmiddellijk uitschakelen van uw laptop, dan koppel alle kabels en apparaten. Het batterijdeel verwijderen uit de behuizing van de onderkant van de laptop en zet het opzij. Het is belangrijk om alle potentiële bronnen van de macht om te voorkomen dat elektrische schade onbruikbaar te maken.
 • Verwijder uw laptop toetsenbord. Toetsenbord verwijdering procedures variëren sterk van laptop model laptop model, dus Raadpleeg uw laptop de handleiding voor instructies van de verwijdering van het toetsenbord. Als toetsenbord verwijdering en demontage instructies niet beschikbaar in uw handleiding zijn, raadpleegt u de website van de laptopfabrikant van uw. Veel computerfabrikanten bieden specifieke documenten met betrekking tot elke fase van de laptop van de demontage.
 • Volg de instructies van de fabrikant tot de laptop volledig te demonteren en te verwijderen en te verbreken zoveel hardware mogelijk van het moederbord. Zoek zichtbaar urine of vocht vlekken in de laptop. Snel opzuigen hen met een handdoek, washandje of dikke papieren handdoek.
 • Licht natte een wattenstaafje met alcohol wrijven. Het staafje van toepassing op alle urine-getroffen gebieden op uw moederbord en hardware-apparaten. Giet nooit wrijven alcohol rechtstreeks op het moederbord of de hardware-apparaten.
 • De onderdelen weglaten om te drogen voor 24 uur voordat het opnieuw samenstellen van de laptop.
 • Opnieuw assembleren de laptop, na instructies van de fabrikant.

PANASONIC CF-VZSU80U Batterij 640MAh/70Wh 10.8V

Acer PA-1450-26 Laptop-oplader

Bose 404600 Batterij 2300mah 11.1V/12.4v

BATTERIJ CLEVO W540BAT-6 – 11.1V – 4400mAh – accu

Nintendo WUP-012 Batterij 1500mAh 3.7V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *