Wat betekent NFC?

In het wereldje waar wij werken vind je veel termen die lastig kunnen zijn. Voor ons zijn ze gesneden koek, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat jij je af en toe afvraagt wat zo’n begrip nu eigenlijk betekent. Daarom proberen we de belangrijkste begrippen uit te leggen. Zo weet je precies wat we met bepaalde specificaties bij een product bedoelen. De keuze voor het juiste product wordt op deze manier wat makkelijker!

Smartphone_700x200

Wat is NFC?

NFC technologie staat voor near field communication. Dit is een draadloze communicatiemethode. De technologie is toegepast in de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus bijvoorbeeld. De techniek wordt ook gebruikt om vibratie- en audiosignalen te versturen en om data te verzenden via de draadloze NFC-technologie.

Veel van onze telefoon accu’s zijn NFC compatibel. Maak jij al gebruik van draadloos opladen?

HP 504966-001 TFX0220D5WA Laptop-oplader

Motorola WX30 Batterij 300mAh 3.8V

HP 0957-2385 Laptop-oplader

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

LG 42LA6200 Electronic Products

BATTERIJ MICROSOFT BV-T5E – 3.85V – 3000mAh/11.6wh – Smartphone batterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *