Sterke én slimme screenprotectors

De nieuwe tempered glass screenprotectors van JIBI hebben allemaal een bijzondere extra eigenschap. De bescherming is gemaakt van gehard glas. Dat klinkt misschien wat raar, om nog een glasplaat op het glazen scherm van je toestel te plakken. Maar het heeft wel degelijk nut. Naast het beschermen van het scherm van de smartphone geven ze je meer gebruiksgemak.

Smartphone_700x200

Bescherm jouw privacy

Een privacy glas screenprotector voorkomt dat jouw omgeving mee kan kijken op je scherm. Zo heb je geen last meer van nieuwsgierige medereizigers in de trein bijvoorbeeld. Wanneer iemand vanaf de zijkant op het scherm kijkt, blijft het donker. Zo kan niemand zien wat je aan het doen bent op je telefoon. Vanaf de voorkant heb jij natuurlijk wel perfect zicht.

Beter voor jouw ogen

We brengen elke dag veel tijd door starend op het scherm van onze telefoons. Daardoor wordt de gezondheid van onze ogen steeds belangrijker. De anti blue-light coating in een anti blue-light screenprotector filtert het schadelijke licht van jouw scherm uit. Hierdoor kun je met een gerust hart langere tijd met jouw smartphone werken.

Zorg dat de behuizing niet beschadigd

Een stevige titanium alloy screenprotector beschermt niet alleen het scherm van jouw telefoon, maar ook de behuizing daaromheen. De gebogen randjes beschermen jouw smartphone zelfs tot aan de hoeken. Tip: bestel een titanium alloy tempered glass eens in een andere kleur dan jouw toestel voor een compleet nieuwe look.

Voeg extra knoppen toe

Naast bescherming tegen krassen en stoten krijg je met een smart touch screenprotector twee extra knoppen op jouw telefoon. Nu kun je met één hand jouw iPhone bedienen. De ‘enter’ en ‘terug’ toetsen zitten verwerkt in het glas. Hierdoor gebruik je jouw smartphone nog makkelijker!

Zó dun dat het niet zichtbaar is

Een superdunne ultra thin screenprotector beschermt jouw telefoon tegen krassen en stoten, maar zorgt er tegelijk voor dat je de screenprotector niet ziet zitten. Hierdoor heb je nog steeds de beleving van echt glas, zonder dat je er een duidelijk laagje bovenop ziet.

Het voordeel van tempered glass: nauwelijks merkbaar

Een belangrijk voordeel van al deze tempered glass screenprotectors is dat het gevoel van je smartphone hetzelfde blijft. Het bedienen van je touchscreen blijft probleemloos doordat de bescherming van gehard glas zich aan jouw scherm vastzuigt. De helderheid van jouw scherm blijft hetzelfde, waardoor je geen verschil ziet. De lichtdoorlaatbaarheid van zo’n beschermlaag is vaak maar liefst 98%. De manier van bevestigen van een tempered glass protector is ook vele malen gemakkelijker, waardoor je niet te maken hebt met de vervelende luchtbelletjes die bij een versie van plastic vaak onvermijdelijk zijn.

Hoe bevestig je een tempered glass screenprotector?

  • Maak het scherm schoon om alle stofdeeltjes te verwijderen
  • Haal het beschermvel los van de zelfklevende zijde
  • Lijn de screen protector precies uit met het scherm en laat hem op je toestel ‘vallen’
  • Druk licht op het midden van de tempered glass screen protector; hij zal zichzelf nu stevig ‘vastzuigen’ aan het scherm
  • Als er luchtbubbels onder de beschermer zitten, wrijf dan met een doekje de bubbels weg vanaf het midden naar de randen
  • Kleine bubbels verdwijnen vanzelf na een dag of twee

LG 42LA6200 Electronic Products

Dell 312-1163 HCJWT T54FJ Batterij 97WH 11.1V

Toshiba PA5024U-1BRS PA5109U-1BRS PA5024U-1BRS Batterij 5200mAh/6cell 10.8V/11.1V

MSI BTY-M6H Batterij 3834mAh / 41.40Wh 10.8V

CLEVO 6-87-W370S-4271 W370BAT-8 Batterij 5200mah/76.96Wh 14.8V

TOSHIBA PA5076U-1BRS PA5077U-1BRS Batterij 2770mAh/45Wh 14.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *