5 creatieve ideeën om jouw tablet te gebruiken

Gebruik jij jouw tablet dagelijks? Of ligt hij in de kast omdat je liever je smartphone of laptop gebruikt? Wat je er ook mee doet, met deze 5 ideeën om je tablet te gebruiken kun jij niet meer zonder jouw tablet. Sterker nog – heb je niet een tweede tablet nodig?

  1. Als kinderentertainment in de auto

In de auto, op naar Frankrijk. Een stel ongeduldige kinderen op de achterbank. “Zijn we er al?!” Voor velen is dit een bekende nachtmerrie. Een nachtmerrie die je kunt voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is een tablet en een hoofdsteunhouder voor in de auto. Zo, kinderen zoet. Nu kun jij je weer concentreren op de weg.

  1. Als hypermodern kookboek

Wie gebruikt er nou nog een fysiek kookboek? Er zijn veel goede apps met recepten. Download bijvoorbeeld de “Appie app” van Albert Heijn en zoek naar recepten van Allerhande. Zet jouw tablet in een tabletstandaard, gebruik een goede tablethoes om te beschermen tegen vetspetters en zet jouw tablet op het aanrecht. Stel bij je scherminstellingen in dat het scherm niet op time-out gaat en voilà: een kookboek! En als je dan toch bezig bent, kun je meteen jouw favoriete kookmuziek op jouw tablet aanzetten. Gebruik een draadloze speaker voor extra sound.

  1. Als wekker

Word jij moeilijk wakker? Maak het jezelf dan gemakkelijker en gebruik jouw tablet als wekkerradio. Zet hem in een tabletstandaard en download een wekkerradio-app zoals “Alarm Clock Free” voor Apple of “Xtreme gratis wekker + Timer” voor Android. Zo word je wakker met jouw favoriete muziek en kun je direct het weerbericht zien. En voor de hardnekkige slapers onder ons: je kunt je wekker zo instellen dat je eerst een wiskundig raadsel moet oplossen voor jouw wekker ophoudt.

  1. Als laptop

Oké, dit klinkt vreemd. Waarom zou je je tablet als laptop gebruiken als je ook een laptop kunt kopen? Omdat het goedkoper is. Omdat een tablet kleiner is. Omdat je nog steeds een touchscreen hebt. En omdat je maar één accessoire nodig hebt om je tablet ter plekke om te toveren in een laptop. Zo kun jij waar en wanneer je maar wilt gemakkelijk op jouw tablet typen. Het enige wat je nodig hebt is een tablethoes met een ingebouwd toetsenbord.

  1. Als navigatie

Ben jij nergens zonder navigatie? Kun je bij wijze van spreken niet eens de weg naar de buren vinden? Zorg voor een betrouwbaar navigatiesysteem. Als er één goed GPS-systeem is dat altijd up-to-date is, is het Google wel. Installeer de app Google Maps op jouw tablet en download de kaart die je nodig hebt, zodat je de app zonder internet kunt gebruiken. Bevestig jouw tablet aan een stevige tablethouder voor in de auto. Nu heb je een betrouwbare navigatie én een navigatie die je goed ziet. Nooit meer de weg kwijtraken dus.

Msi BTY-L76 Batterij 5400MAH 11.1V

Lenovo L14M2P21 Batterij 3900mAh/30Wh 7.4V

Apple A1337 A1315 A1219 Batterij 5400mAh 3.7V

ASUS A31N1519 Batterij 2900mAh 11.25V

Acer AP14A8M Batterij 5910mAh/22.46wh 3.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *