Telefoon batterij problemen

Hebben van een celtelefoon is groot wanneer u wilt praten voor onderweg, maar hebt u een defecte batterij, dan u kan het gevoel dat u aan uw telefoon lader zijn vastgeketend. Veel dingen die mis kunnen gaan met een de telefoonbatterij, van de zogenaamde “geheugeneffect” naar platte-oude versleten accu’s. Sommige kwesties kunnen worden opgelost, maar helaas, de meeste zullen moeten worden aangepakt door vervanging.

gsm accu

Memory-Effect

  • De memory-effect is een gemeenschappelijk probleem in oudere mobiele telefoons die gebruikmaken van een nikkel-cadmium-accu. Dit probleem treedt op wanneer de gebruiker de batterij laadt voordat het herhaaldelijk heeft ontdaan, en de batterij “onthoudt” het punt waarop het voortijdig werd drooggelegd en vervolgens alleen riool vanaf dat punt verdere (dus verliezen een deel van het potentieel van haar volle batterij.) De memory-effect is alleen aanwezig in oudere mobiele telefoons, dus als u een die werd gemaakt in 2005 of eerder heeft u hiervan weet wellicht. Om de memory-effect te voorkomen, zorg ervoor dat uw batterij zo veel mogelijk voordat het opladen het afbreken.

Prijsverhoging

  • Prijsverhoging is een meer algemeen probleem in de moderne mobiele telefoons. Als u een batterij aanrekenen, betekent dit dat u de telefoon in de oplader laten nadat het 100 procent heeft bereikt. Terwijl het verlaten van een batterij op een laadstation voor een paar uur nadat de betaling is voltooid heeft geen invloed op de batterij ook negatief, kan als u de batterij in de oplader voor meer dan 24 uur laat u oververhit raken en permanent schade veroorzaken aan de batterij.

Zelfontlading

  • Wist u dat zelfs als u niet uw telefoon gebruikt, het nog steeds levensduur van de batterij gebruikt? Dit fenomeen staat bekend als de zelfontlading. Als uw telefoon is uitgeschakeld hele tijd, wordt de levensduur van de batterij nog gebruikt. Als u om de paar weken inschakelen niet en opladen, zal de batterij permanent sterven. Hebt u een mobiele telefoon die u alleen in noodgevallen gebruiken of houden “alleen in het geval,” het is een goed idee om zet hem op en deze ten minste eenmaal per maand om te voorkomen dat het zelf het ontladen van de batterij opladen.

Leeftijd batterij

  • Alle accu’s hebben een bepaalde levensduur, en na een tijdje kunt u verwachten dat ze dat aanzienlijk verslechteren. De meeste batterijen (onder normale omstandigheden) tussen 2 en 3 jaar zal duren en kan overweg met ongeveer 500 laad cycli. Als u merken beginnen gemarkeerd batterij verlies na een vergelijkbare hoeveelheid tijd, het is waarschijnlijk te wijten aan uw accu wordt oud. Helaas, er is niet veel die je kunt doen over een batterij oud, en als er voldoende tijd is verstreken, u zult moeten vervangen om ervoor te zorgen dat uw telefoon blijft functioneren zoals het hoort.

Haal het meeste uit uw batterij

  • Om de meeste van deze problemen te voorkomen, en om te voorkomen dat de batterij van uw telefoon te snel verouderen, is het beste ding om te doen om het meeste uit uw opladen cyclus. Probeer en run de batterij down zoveel mogelijk voordat u het in en, indien mogelijk, haal het zodra het klaar is met laden. U kunt ook verminderen spanning op uw batterijen (en dus het aantal oplaadcycli te beperken) door instellingen zoals scherminstellingen, trillen functie en Bluetooth draadloze netwerkverbindingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *