Hoe om te begrijpen Ohm & telefoon bedrading

Een telefoonverbinding bestaat uit twee koperen draden die worden uitgevoerd vanuit de telefooncentrale naar de netwerk interfaceapparaat (NID) gelegen net buiten uw huis. Uit de NID wordt het uw verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de kabels in uw huis, en tot beëindiging van de kabels met telefoon aansluitingen. Telefoonmaatschappijen elektrische stroom gebruiken voor het verzenden van signalen en macht telefoontoestellen, en elektrische stroom wordt gemeten in ampère, volt en Ohm.

  • Kijk naar de telefoonkabel die vanaf het hulpprogramma pole in uw huis loopt en denk aan de elektrische stroom die erdoor. Gebruik de analogie van een rivier te visualiseren van de relatie tussen een telefoon draad en Ohm. Stel je een rivier met stromend water, en stel je de stroom van water wordt vertraagd door stenen en andere obstakels langs de rivier. In deze analogie, de rivier is de telefoon draad, water is elektriciteit en de rotsen die weerstaan of vertragen de stroom van water is vergelijkbaar met Ohm.
  • Denk over de analogie opnieuw en stel de breedte van de rivier. De breedte van de rivier kan worden vergeleken met de grootte van een telefoon draad. De grootte van een standaard telefoonlijn is gauge 22 (AWG) koperen draad. De kracht van het water stroomt door de rivier kan worden vergelijkbaar met de spanning van de elektrische stroom. In de VS, worden telefoonlijnen aangedreven door 48 volt DC.
  • Visualiseren in je gedachten de stroom van water in een rivier die heeft grote keien en rotsen langs de weg en probeer voor te stellen hoe de rotsen en keien blokkeren en vertragen de stroom van water. De weerstand van No.22 AWG draad is 16.46 Ohm per duizend voeten bij 77 graden F (25 graden van C). De weerstand die door de koper aan de stroom van elektriciteit kan worden vergeleken met de rotsen in de analogie. De snelheid van het water stroomt door de rivier kan worden vergeleken met ampère of hoeveelheid elektrische lading passeren een punt per tijdseenheid.
  • Kijk naar uw telefoontoestel en denk aan de hoeveelheid van de weerstand die zijn circuit zal toepassing naar de elektrische stroom die erin zullen vloeien. De ohm of weerstand van een gelijkstroom (DC)-apparaat dat is aangesloten op de telefoonlijn, doorgaans wordt ingesteld door de telefoon bedrijf specificaties als 200 Ohm, hoewel het van 150 tot 1000 ohm in daadwerkelijke toepassing variëren kan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *