Hoe laptop levensduur van de batterij te verlengen

Om de levensduur van de mobiele computer te verlengen, moet het apparaat goed worden onderhouden.In dit geval is niet alleen het tijdig reinigen van interne onderdelen, maar ook voor de juiste werking van de accu.
gids
1.levensduur van de batterij van laptops is 4 jaar.Bij verkeerd gebruik, deze batterij, vindt u een jaar hebben tot een aanzienlijke vermindering van de maximale batterijlading observeren.Het eerste geval, controleer dan de batterij, terwijl het kopen van een laptop .
2.Om dit te doen, sluit u de mobiele computer op een stopcontact en wacht tot het volledig opladen van de batterij.De indicator in het systeemvak van het besturingssysteem, moet 98-100% laten zien.Als de kosten minder dan 97%, ben je te maken met een defecte accu .Niet kopen van een laptop met een soortgelijke batterij.
3.Onmiddellijk na het kopen van een mobiele computer, het uitvoeren van een aantal cycli van laden en ontladen van de accu.Sluit de batterij aan op de notebook.Draai niet op de mobiel
e computer.Sluit de voeding aan op het apparaat en wacht tot de batterij volledig is opgeladen.
4.Ontkoppel het netsnoer en zet de laptop.Met de inrichting zolang het niet gebeurt automatisch uitgeschakeld.Herhaal de cyclus 3-4 keer.
5.verbruik van de batterij niet resource onnodig.Als u de mogelijkheid om de batterij te verwijderen en sluit de notebook op een stopcontact, gebruik het.Tijdens de continue werking, met behulp van de batterij nemen zorg niet te worden aangesloten op de voeding totdat de batterij minder dan 10%.
6.niet slaan voor een lange tijd volledig ontladen batterij.Als u van plan bent voor een lange tijd de batterij niet gebruiken, opladen tot 40-50% voordat u.
7.Vergeet niet dat helpt voorkomen dat schade aan batterijen belangrijke elementen van een laptop tijdens een stroomstoot.Laat de laptop geen verbinding met de breekbare vaten.Het ontbreken van een stabiele voedingsspanning kan schade aan de accu veroorzaken.
absoluut iedere eigenaar van een draagbare personal computer, vroeg of laat geconfronteerd met het feit dat de batterij begint op te laden en houdt de slechte zeer snel afgevoerd.Dit is zeer verontrustend, omdat de laptop is ontworpen om te werken op plaatsen waar er geen stopcontact.In zulke gevallen, maar een uitweg – om een ​​nieuwe batterij voor uw strijkijzer vriend te kopen.Maar wat moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat deze procedure werd herhaald zo weinig mogelijk?
Hoe om de laptop levensduur van de batterij te verlengen
u de gebruiksaanwijzing van de notebook
  • eigenaar nodig.

gids

1.Allereerst zij eraan herinnerd dat samen met alle laptops product data, die u de regels van de werking van uw laptop kan vinden geleverd.Het paspoort bevat een paragraaf over het onderhoud van de accu.Het bevat alle regels die moeten worden gevolgd.Ze zijn zeer eenvoudig, maar niet allemaal voldoen aan hen, zodat de batterij begint zeer snel om de kwaliteit te verliezen.
2.Na het kopen van een nieuwe laptop zet het niet direct op de lading.Laat het lopen voor een volledige lading van de accu.Vergeet niet dat een goede functionaliteit van uw laptop die u nodig hebt om een ​​aankoop te doen na 2-3 volledige charge-ontlaad cyclus van de batterij.Niet bewaren voor een lange tijd de batterij volledig is ontladen of opgeladen als een accu grote schade kan veroorzaken.Als je niet van plan om in de nabije toekomst om de laptop te werken, laat een opgeladen batterij ongeveer halverwege en haal hem uit de laptop.Probeer niet om de laptop met een temperatuur boven 35 graden, zoals batterijen aanzienlijk kan verminderen.Vermeldenswaard is dat het gebruik van een laptop op een kritisch lage temperaturen niet wordt aanbevolen.
3.Vermijd gedeeltelijke opladen van de batterij, zodat het vermindert de levensduur.Laad de batterij altijd volledig.Niet ook zet de laptop op te laden tot volledige ontlading van de accu.Vergeet niet om volledig te ontladen van de batterij om de 1-2 maanden.Geen batterijen te kopen in de reserve, als ze beginnen aan de leeftijd en na de aankoop verliezen hun kwaliteit onmiddellijk.Koop een nieuwe batterij wanneer er behoefte is aan dit.
4.ook de levensduur van een laptop batterij te verlengen zal de processor en de grafische kaart te configureren.De processor verbruikt de meeste energie.Vooral veel energie gegeten krachtige processoren.Elke laptop heeft verschillende soorten van energiebesparing, van waaruit u kunt kiezen voor de beste.Het verhogen van de hoeveelheid RAM-geheugen zal ook helpen om de bedrijfstijd te verhogen als een voldoende aantal computers zal geen beroep doen op de harde schijf om meer virtueel geheugen toe te wijzen.De notebook is meestal vooraf geïnstalleerd vele programma’s die u normaal gesproken niet te gebruiken.Ze uit te schakelen, zodat ze niet extra middelen te consumeren op de harde schijf.U moet ook de extra functies en diensten die u niet gebruikt uit te schakelen, omdat ze ook energie verbruiken in stand-by.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *