Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Om die reden staat de Samsung Galaxy J-serie bekend als een van de best geprijsde Samsung-smartphones binnen Europa.

gsm accu

Samsung Galaxy J5 kent flink wat vernieuwingen

De Samsung Galaxy J5 (2017) is onder de motorkap flink vernieuwd. De Samsung Galaxy J-serie zal dit jaar nog verder venieuwd worden, vermoedelijk met een Samsung Galaxy J7-toestel. Dit toestel, de Galaxy J5, heeft een metalen behuizing en een 5,2 inch groot Super AMOLED-scherm. Dat terwijl Samsung met deze smartphone toch meer mikt op de midrange-markt. De smartphone heeft bovendien een 1,6 GHZ quadcore processor, begeleid door 2 GB-werkgeheugen en 16GB opslagcapaciteit. De opslagcapaciteit is verder uit te breiden met geheugenkaartjes, aan de hand van het MicroSD-slot.

Voorts heeft het toestel een aanzienlijk goede camera met eenzelfde resolutie aan zowel de voor- als achterzijde. De Samsung Galaxy J5 heeft van de fabrikant een 13 megapixel camera aan de achterzijde en de voorzijde van het toestel meegekregen. Bovendien heeft het toestel een 3.000 mAh accu en is deze up-to-date met het laatst verschenen besturingssysteem van Google, Android 7.1 Nougat. Daarmee doet Samsung in ieder geval een belofte de systemen up-to-date te houden. De laatste maanden is er veel kritiek op het updatebeleid van Android-smartphones.

Prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy J5 (2017) is de opvolger van het model van vorig jaar. Met deze serie richt Samsung zich op de midrange gebruikers. Het toestel is vorige week voor het eerst in de (online) winkels gezien voor een verkoopprijs van 279 euro. Daarnaast krijgen consumenten de keuze tussen dit model en een iets duurder model waarin twee simkaarten tegelijkertijd te zijn gebruiken.

Aanbevolen producten:

HP EG04XL Batterij 60WH 14.8V

Lenovo L14L2P22 L14M2P24 Batterij 4160MAH/35WH 7.6V

Microsoft P21GU9 Batterij 5676mAh 7.4V

IBM 59Y5260 59Y5151 81Y2432 Batterij 1.1Ah/7.26WH 6.6V

Toshiba PA5208U Batterij 3860mAh/45Wh 10.8V

accu-pc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *