Wat als de laptop is vergrendeld

Antivirus zijn anders – zwak, sterk, heuristiek (lees meer sluwheid), en niet al te logisch.Toch, ondanks alle geavanceerde ontwikkelaars, op elk moment, de notebook kan worden geblokkeerd.Het scherm toont een mooie tablet met de belofte van het ontsluiten van een symbolische vergoeding, die soms wordt betaald.En is het nodig?
Een website, twee, drie … en nu je niet meer weet hoeveel pagina’s gekeken naar een aantal overzeese locaties bezocht, wat hij deed en waarom.Met de gemoedsrust u het besturingssysteem te sluiten en gaan slapen.En in de ochtend … olieverfschilderij.Noch de functie niet beschikbaar is, de muis geen tekenen van leven, weigert het toetsenbord commando’s te accepteren en verzonden naar de bestemming.Only the beautiful bord “Stuur een SMS naar een bepaald aantal van de” beloften om het besturingssysteem terug te keren naar de oorspronkelijke werkende staat.

betalen of niet betalen?

Het is altijd een kwestie van geld, die zal worden afgetrokken van uw saldo, en het resultaat je krijgt. 

Als dit je eerste ontmoeting met afpersing, is het niet verwonderlijk als de eerste gedachte is – te betalen.Haast u niet.Zoals de ervaring van veel mensen die besloten om een ​​dergelijke stap te financieren, niets goeds zal u niet zien, maar kromp saldo op de telefoon.Daarom is het juiste antwoord is slechts een – niet betalen!

goed.Niet betalen en zitten met niets, waardoor zal niet naar het World Wide Web?Anti klaaglijk knipoogt uit de lade, zal geen sleutel niet werken, of de cursor bevroor of draait alleen in de beperkte ruimte van het venster met het bericht.Laptop Lock.

Er is een weg!

eerste regel razblokirovschika notebooks – de moed niet verliezen! 

kalmeren.Er zijn manieren om uw “ijzeren vriend” te doen herleven.

Methode 1: Kaspersky Lab en andere even gerenommeerde bedrijven online diensten zijn ontworpen om de “dode” PC openen.In dit geval moet u (op een andere bekende werkende laptop) om naar het juiste adres (alle referenties worden vermeld op de bodem van het artikel), voert u het telefoonnummer van de afperser, en SMS-berichten.Het systeem zal denken dat een beetje en geven de juiste unlock code.Als alles werkte – je hebt de meest voorkomende gevallen van besmetting zijn.Idealiter, na deze moet je het systeem goed schoon te maken, en je kunt leven.

Methode 2: Het gebeurt ook dat de code niet past.Dan is er nog een andere optie.Herstart de computer en druk op F8 na de test BIOS.In het menu dat verschijnt selecteer “Veilige modus met opdrachtprompt.”Voer vervolgens de opdracht – msconfig.Zodra het menu verschijnt, heeft het een tabblad “Extra”, en het “System Restore.”Dit helpt terugdraaien het systeem terug op de dag en nog veel meer.

Methode 3: Sommige malware verwijderd jezelf wat tijd.Dit kan kunstmatig worden gedaan, bedriegen het systeem op datum.Voer het BIOS start de pc en zet de juiste datum op de 5-10 dagen gemakkelijk te komen.En als alles goed gaat, om te controleren op virussen.

Methode 4: neem een ​​schroevendraaier en een aantal vaardigheden in zijn vermogen om het te gebruiken.Nodig om de harde schijf van de laptop te verwijderen en sluit het aan op een andere pc.Nou, als je een aansluiting voor een externe doos.Dan kunt u dit doen met behulp van USB.En dan de harde schijf wordt gecontroleerd op virussen.Alle.

 Aanbevolen producten:

GE 2037082-001 Batterij 4500MAH 7.2V

Hilti 2077977 Batterij 2.6 Ah 10.8 V

BATTERIJ HILTI 2116092 – 21.6V – 5.2 Ah/112wh – accu

IBM 74Y9340 Batterij 3.9Ah 14.4Wh 3.7V

accu-pc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *