Hoe de monitor te vervangen op een laptop

meerderheid van de gebruikers in het geval van mislukking van de matrix mobiele computer dragen naar een service center, of gewoon gooi een laptop .Weinigen weten dat in 90% van de gevallen, kunt u handmatig een laptop scherm te vervangen, het opslaan van een flinke som geld.
u nodig
  • – Phillips schroevendraaier;
  • – nieuwe matrix.
1
Begin met het kiezen van een nieuwe display.In de meeste gevallen kan het model matrix stellen, waarvan de kenmerken boven de parameters van het oude beeldscherm.Als je niet in de stad wonen, is de enige juiste oplossing voor u – bestelt het item online.Maak dit proces door het selecteren van de juiste online winkel.Ervoor zorgen dat de nieuwe matrix is ​​geschikt voor gebruik met mobiele computer.Deze informatie is beschikbaar op de website van de fabrikant van de laptop.
2

Als u niet zeker bent over de verenigbaarheid van de geselecteerde matrix met een laptop, is het beter om een ​​identiek model te kopen.Bijzondere aandacht besteden aan het disp

lay van de fabrikant.Identieke modellen gemaakt door verschillende bedrijven kunnen worden begiftigd met verschillende chips.Zorg ervoor dat de matrix worden gebruikt in de gewenste soort verlichting (LED of CCFL).
3
Waarschijnlijk zult u niet om uw mobiele computer volledig uit elkaar te halen.Schakel de laptop en te openen.De rubber pakkingen verwijderen om een ​​botsing met het lichaam van de matrix apparaat te voorkomen.Onder hen bevinden schroeven steunframe matrix.Draai ze voorzichtig.Soms extra bevestigingsschroeven kunnen de onderste hoeken van het frame.Vergeet niet om ze te verwijderen.
4
Verwijder de buitenste frame en verwijder voorzichtig de oude matrix.Koppel de kabels van het aankomen van het moederbord.Hen niet trekken uit het lichaam, zodat er geen data kabel beschadigd.Opzij zetten de oude matrix en verbinding maken met het nieuwe scherm lussen.Dit proces duurt niet lang.Meestal moet u twee of drie lussen verbinden.
5
Installeer het frame en zet deze vast met schroeven.Vervang de rubberen afdichting in het stopcontact.Zet uw computer en test de nieuwe display.
Bronnen:
  • hoe een matrix te vervangen op een laptop
Aanbevolen producten:

Sony VGP-BPS41 Batterij 3140mAh/36Wh 11.25V

Apple A1618 Batterij 99.5Wh 11.36V

Acer AS16A5K Batterij 2600mah 14.8V

Medion 9525BP Batterij 4400mah 11.4V

Dell W11CK 453-BBBE X8VWF Batterij 97WH 11.1V

accu-pc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *