Hoe om de laptop levensduur van de batterij te verlengen

absoluut iedere eigenaar van een draagbare personal computer, vroeg of laat geconfronteerd met het feit dat de batterij begint op te laden en houdt de slechte zeer snel afgevoerd.Dit is zeer verontrustend, omdat de laptop is ontworpen om te werken op plaatsen waar er geen stopcontact.In zulke gevallen, maar een uitweg – om een ​​nieuwe batterij voor uw strijkijzer vriend te kopen.Maar wat moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat deze procedure werd herhaald zo weinig mogelijk?
u de gebruiksaanwijzing van de notebook
  • eigenaar nodig.
gids
1
Allereerst zij eraan herinnerd dat samen met alle laptops product data, die u de regels van de werking van uw laptop kan vinden geleverd.Het paspoort bevat een paragraaf over het onderhoud van de accu.Het bevat alle regels die moeten worden gevolgd.Ze zijn zeer eenvoudig, maar niet allemaal voldoen aan hen, zodat de batterij begint zeer snel om de kwaliteit te verliezen.
2
Na het kopen van een nieuwe laptop zet het niet direct op de lading.La
at het lopen voor een volledige lading van de accu.Vergeet niet dat een goede functionaliteit van uw laptop die u nodig hebt om een ​​aankoop te doen na 2-3 volledige charge-ontlaad cyclus van de batterij.Niet bewaren voor een lange tijd de batterij volledig is ontladen of opgeladen als een accu grote schade kan veroorzaken.Als je niet van plan om in de nabije toekomst om de laptop te werken, laat een opgeladen batterij ongeveer halverwege en haal hem uit de laptop.Probeer niet om de laptop met een temperatuur boven 35 graden, zoals batterijen aanzienlijk kan verminderen.Vermeldenswaard is dat het gebruik van een laptop op een kritisch lage temperaturen niet wordt aanbevolen.
3
Vermijd gedeeltelijke opladen van de batterij, zodat het vermindert de levensduur.Laad de batterij altijd volledig.Niet ook zet de laptop op te laden tot volledige ontlading van de accu.Vergeet niet om volledig te ontladen van de batterij om de 1-2 maanden.Geen batterijen te kopen in de reserve, als ze beginnen aan de leeftijd en na de aankoop verliezen hun kwaliteit onmiddellijk.Koop een nieuwe batterij wanneer er behoefte is aan dit.
4
ook de levensduur van een laptop batterij te verlengen zal de processor en de grafische kaart te configureren.De processor verbruikt de meeste energie.Vooral veel energie gegeten krachtige processoren.Elke laptop heeft verschillende soorten van energiebesparing, van waaruit u kunt kiezen voor de beste.Het verhogen van de hoeveelheid RAM-geheugen zal ook helpen om de bedrijfstijd te verhogen als een voldoende aantal computers zal geen beroep doen op de harde schijf om meer virtueel geheugen toe te wijzen.De notebook is meestal vooraf geïnstalleerd vele programma’s die u normaal gesproken niet te gebruiken.Ze uit te schakelen, zodat ze niet extra middelen te consumeren op de harde schijf.U moet ook de extra functies en diensten die u niet gebruikt uit te schakelen, omdat ze ook energie verbruiken in stand-by.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *