Verschillende oplossingen voor Laptop Vertragingen

De situatie: A Slowdown

Misschien is de snelheid van uw laptop met een stopwatch te meten u alvorens een conclusie. Meer waarschijnlijk is, merk je dat de foto’s of websites die worden gebruikt om direct te openen en feilloos nu te veel tijd in beslag nemen.

Als je jezelf vertellen, “Dit heeft niet zo lang voordat nemen”, uw laptop kan in feite, vertragen.

What’s Your Next Move Als een gebruiker?

Wat te doen wanneer dit gebeurt? Het weggooien van uw oude pc laptop en een nieuwe te kopen hoeft niet je enige keuze. En als je net als veel gebruikers, het maakt niet uit hoe goedkoop computers geworden, onmiddellijke vervanging niet op uw lijst van keuzes op alle.

Gelukkig is er een langzame computer is vaak niet een doodvonnis voor: er zijn vele redenen voor de eventuele vertraging. Met behulp van eenvoudig te volgen methoden en software tools gemakkelijk beschikbaar zijn, deze problemen zijn ook eenvoudig op te lossen.

The Accidental, de verdachte, de incidentele

Er is een gelijke kans dat trage reactie is het gevolg van iets wat je hebt gedaan, of het kan het gevolg zijn van iets dat Windows heeft gedaan. Je moet rekening houden met de mogelijkheid dat er iets onschuldigs, iets indirect, of iets kwaadaardig is er gebeurd met uw laptop vertragen.

De volgende gids kan u helpen een paar van de meest voorkomende oorzaken te distilleren, en hun meest voorkomende remedies.

Onder toevallige oorzaken:

Hardware vertraging of uitval: Nee, je hoeft niet open te stellen uw laptop, maar het is belangrijk om mogelijke hardware kwalen uit de weg helpen. Dit geldt vooral als uw laptop, die een draagbare eenheid, heeft onlangs een druppel of een klop van bijna elk soort leed.

 • Geef fan de laptop een luister en oordeel als het bruisende of niet stromende lucht – oververhitting kan vertragen het systeem.
 • Luister naar de harde schijf maken van een klikgeluiden (veel hedendaagse drives, vooral laptop solid-state drives, zijn in wezen stil).
 • Zorg ervoor dat al uw geheugen loopt. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en klik op Taakbeheer. Klik op het tabblad Prestaties. Kijk in de linker bovenhoek op fysiek geheugen. Als de hoeveelheid geheugen – 4007 is gelijk aan 4 GB, bijvoorbeeld – niet overeenkomt met wat je herinneren als de specificaties van uw laptop, kunt u een vervangbare geheugenmodule stoppen met werken hebben gehad.

Onder verdachte oorzaken:

Malware of spyware: Terwijl het nieuws is gevuld met hen, hoeft jou niet per se aan de horror verhaal. Echter, dit is een andere mogelijkheid uit de weg eerst te krijgen.

 • Kijk terug in uw e-mail en zien of er documenten die je hebt gedownload die verdachte kan zijn geweest.
 • Vertrouw op uw bestaande antivirus software, of upgraden naar een ander product. Aanvragen van Norton en ESET omvatten firewall bescherming in aanvulling op die worden aangeboden door Windows, en zal uw bestanden individueel te scannen.

Onder de incidentele oorzaken:

Defecte updates, waaronder Windows Updates: Denk terug aan het eerste moment dat je gemerkt dat uw laptop draait langzaam. Was het na een bepaalde update, hetzij van software van derden die uw toestemming gevraagd, of uit een reeks van recente Windows-updates?

 • Uninstall software van derden en opnieuw te installeren: alternatief, vooral als de software is een paar jaar oud, kijk of er een bijgewerkte versie die is ontworpen voor Windows 7 of 8.
 • Ongedaan maken recente installaties van Java, Flash of Adobe: deze toepassingen, omdat ze bijna altijd worden uitgevoerd in de achtergrond, en worden soms onderbroken door shutdowns, kan problemen veroorzaken. Zij zullen flexibel later opnieuw te installeren, vaak zonder verdere incidenten.
 • Windows diagnosticeren het voor u: Vanuit het menu Start of Start scherm, voert u het Configuratiescherm en klik op Problemen oplossen. Dit zal leiden u naar een venster met verschillende opties te vinden en problemen met de software te repareren.
 • Te weinig geheugen voor de cache: Als uw computer beschikt over 2 GB of minder geheugen en draait op Windows XP of hoger, het gaat om zwaar te vertrouwen op een harde schijf cache om de prestaties te rekken. Een cache betekent dat Windows gebruikt extra ruimte op de harde schijf als het geheugen.
 • Elimineer onnodige add-ons: Dit zijn applicaties die draaien op de achtergrond van uw browser, en kan aanzienlijk belemmeren prestaties. In Internet Explorer, klik op Extra (tandwiel), klikt u op Internet-opties en ga naar het tabblad Programma’s. Verwijder eventuele add-ons die je niet actief te gebruiken, of allemaal tegelijk – uw browser zal nog steeds werken.
 • Clearing uw browsegeschiedenis is soms de meest eenvoudige oplossing voor een trage laptop. Binnen Internet Explorer menubalk op Tools (versnelling) en Delete Browsing History.

Conclusie: Do not Panic, maar neem actie

Op het einde, is er iets voor te zeggen om de nieuwste en beste. Maar er is ook niets onvermijdelijk over veroudering – over het algemeen, als uw computer is minder dan vijf jaar oud, moet u in staat om de meeste alle huidige software te draaien.

Als u ervoor zorgen dat u methodisch en georganiseerd zijn over uw oplossingen – als een methode niet werkt, over te gaan tot de volgende – dan bent u zeker om uiteindelijk te raken op een oplossing. Veel succes en plezier jacht!

Aanbevolen producten:

A32-F80 A32-F80A A32-F80H Batterij – Nieuwe accu voor ASUS A32-F80 A32-F80A A32-F80H

AA-PB9NC6B AA-PB9NC6W Batterij – Koop samsung AA-PB9NC6B laptop batterij

AA-PLVN8NP Batterij – Nieuwe accu voor Samsung AA-PLVN8NP

AA-PLZN4NP 1588-3366 Batterij – Nieuwe accu voor SAMSUNG AA-PLZN4NP 1588-3366

AA-PLZN4NP Batterij – Koop Samsung AA-PLZN4NP laptop batterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *