iPad,iPod schoonmaken

iPad-hoesjes

Smart Cover en Smart Case voor iPad – polyurethaan

Als u een Smart Cover of Smart Case van een iPad van polyurethaan wilt schoonmaken, haalt u eerst de iPad eruit. Gebruik een zachte, licht vochtige, pluisvrije doek. Veeg de voorkant en de binnenkant van de Smart Cover of Smart Case af met een zachte, pluisvrije doek om vuil te verwijderen.

Gebruik geen glasreinigers, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, spuitbussen, oplosmiddelen, ammoniak, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide om de Smart Cover en Smart Case van polyurethaan schoon te maken.

Smart Cover en Smart Case voor iPad – leer

De Cover en Case van de iPad zijn gemaakt van natuurlijk leer. Het uiterlijk ervan verandert als gevolg van het gebruik. Het kan gaan glimmen en van kleur veranderen door de inwerking van de oliën van uw huid en onder invloed van direct zonlicht, waardoor het hoesje een nog natuurlijker uiterlijk krijgt.

Als u het leer schoonmaakt, kan de kleur veranderen. Als u het leer wilt schoonmaken, verwijdert u eerst de iPad uit de Cover of Case. Gebruik een schone doek met warm water en milde handzeep om het leer voorzichtig schoon te maken. Veeg de buitenkant en de binnenkant met een zachte, pluisvrije doek af om vuil te verwijderen. U kunt ook een mild schoonmaakproduct met een droge, schone doek gebruiken. Milde schoonmaakproducten of conditioners kunnen vlekken helpen verwijderen, maar kunnen ook de kleur van het leer veranderen.

Bescherm de Cover of Case van de iPad tegen langdurige blootstelling aan intens zonlicht, warmte en vochtigheid. Blootstelling aan water, olie, make-up en gekleurde materialen (zoals denim) kunnen vlekken maken op gelooid leer.

Siliconenhoes voor iPad

Haal het apparaat uit de hoes om de iPad-siliconenhoes schoon te maken. Gebruik een zachte, licht vochtige, pluisvrije doek om de buitenkant en de binnenkant van het hoesje schoon te vegen. Gebruik geen glasreinigers, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, spuitbussen, oplosmiddelen, ammoniak, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide om de hoes van de iPad schoon te maken.

iPad

Als u uw iPad mooi wilt houden, gaat u er voorzichtig mee om. Als u geen krasjes of plekjes wilt, kunt u een van de vele hoesjes gebruiken die afzonderlijk worden verkocht. Als u een iPad wilt schoonmaken, koppelt u alle kabels los en schakelt u de iPad uit (houd de sluimerknop ingedrukt en versleep de schuifknop op het scherm). Gebruik een zachte, licht vochtige, pluisvrije doek. Zorg dat er geen vocht binnendringt in de behuizing. Gebruik geen glasreinigers, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, spuitbussen, oplosmiddelen, ammoniak, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide om de iPad schoon te maken. De iPad heeft een scherm met een vetafstotende laag. Maak het scherm van de iPad gewoon schoon met een zachte, pluisvrije doek om vingervegen te verwijderen. Na verloop van tijd zal bij normaal gebruik de vetafstotende werking van de beschermlaag afnemen. Als u het scherm opwrijft met een schurend materiaal, kan het effect van de laag nog verder verminderen en kan het scherm krassen gaan vertonen.

iPod

iPod touch

Als u een iPod touch wilt schoonmaken, koppelt u alle kabels los en schakelt u de iPod touch uit (houd de knop voor de sluimerstand ingedrukt en versleep de schuifknop op het scherm). Vervolgens gebruikt u een zachte, licht vochtige, pluisvrije doek. Zorg dat er geen vocht binnendringt in de behuizing. Gebruik geen glasreinigers, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, spuitbussen, oplosmiddelen, ammoniak, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide om de iPod touch schoon te maken.

iPod classic

Als u een iPod classic wilt schoonmaken, koppelt u alle kabels los, schakelt u de iPod classic uit en zet u de vergrendelknop in de vergrendelpositie (HOLD). Vervolgens gebruikt u een zachte, licht vochtige, pluisvrije doek. Zorg dat er geen vocht binnendringt in de behuizing. Gebruik geen glasreinigers, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, spuitbussen, oplosmiddelen, ammoniak, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide om de iPod classic schoon te maken.

iPod nano

Als u een iPod nano wilt schoonmaken, koppelt u alle kabels los, schakelt u de iPod nano uit en zet u de vergrendelknop in de vergrendelpositie (HOLD). Vervolgens gebruikt u een zachte, licht vochtige, pluisvrije doek. Zorg dat er geen vocht binnendringt in de behuizing. Gebruik geen glasreinigers, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, spuitbussen, oplosmiddelen, ammoniak, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide om de iPod nano schoon te maken.

De iPod nano (6e generatie) heeft geen vergrendelknop. Voor het schoonmaken hoeft u alleen de sluimerknop in te drukken om het apparaat uit te schakelen.

iPod shuffle

Als u een iPod shuffle wilt schoonmaken, koppelt u alle kabels los, schakelt u het apparaat uit (versleep de schuifknop naar UIT) en gebruikt u een zachte, licht vochtige, pluisvrije doek. Zorg dat er geen vocht binnendringt in de behuizing. Gebruik geen glasreinigers, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, spuitbussen, oplosmiddelen, ammoniak, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide om de iPod shuffle schoon te maken.

iPod mini

Als u een iPod mini wilt schoonmaken, koppelt u alle kabels los, schakelt u de iPod mini uit en zet u de vergrendelknop in de vergrendelpositie (HOLD). Vervolgens gebruikt u een zachte, licht vochtige, pluisvrije doek. Zorg dat er geen vocht binnendringt in de behuizing. Gebruik geen glasreinigers, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, spuitbussen, oplosmiddelen, ammoniak, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen met waterstofperoxide om de iPod mini schoon te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *