Televisie, iPhone of laptop scherm schoonmaken

Vingerafdrukken, stof, kruimels… Het is goed om eens in de zoveel weken het scherm van je laptop, computer, televisie of iPhone schoon te maken, voor kraakhelder beeld. Hoe je dat het beste doet, zonder chemische middelen te gebruiken of het scherm te beschadigen? Flair geeft de tips! 

Laptop scherm schoonmaken

Begin met het uitschakelen van je laptop of televisie, zodat je om een veilige manier kunt beginnen met het schoonmaken van het scherm.

Brillendoekjes

Brillendoekjes zijn goedkoop en erg handig om in huis te hebben, voor het schoonvegen van beeldschermen. Een brillendoekje neemt vet en viezigheid heel gemakkelijk op, zodat je weer een schoon helder beeld hebt zónder strepen of krassen. Handig voor cameralenzen, zonnebrillen maar ook voor beeldschermen!

Water

Pak een schone en droge doek om het beeldscherm mee schoon te vegen. Lukt het niet om ’m helemaal schoon te maken, dan kun je de doek een klein beetje vochtig maken met een paar druppeltjes water. Gebruik wel zo min mogelijk water, zodat je geen schade krijgt of er kortsluiting ontstaat. Vaak is het klusje met een droge of vochtige doek ook zo gepiept.

Microvezeldoekje

Gebruik een microvezeldoekje. Deze zachte, droge doekjes zijn perfect voor het schoonmaken van beeldschermen omdat ze niet pluizen. Bij papieren zakdoekjes, servetten of keukenpapier blijven kleine stukjes papier achter op je beeldscherm en de mini-houtvezels kunnen krassen veroorzaken. Veeg zachtjes met het doekje in cirkelbeweging over het scherm.

Aanbevolen producten:

A32-A15 A42-A15 A41-A15 Batterij – Koop MSI A32-A15 laptop batterij
AA-PB9NC6B AA-PB9NC6W Batterij – Koop samsung AA-PB9NC6B laptop batterij
AA-PLVN8NP Batterij – Nieuwe accu voor Samsung AA-PLVN8NP
AA-PLZN4NP Batterij – Koop Samsung AA-PLZN4NP laptop batterij
Acer AL15A32 batterij voor Acer Aspire E5-522 E5-522G E5-532 E5-532T E5-573

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *